Konya'da Kobani Gerginliği

Konya'da Kobani Gerginliği
Konya'da IŞİD'in Kobani saldırılarını oturma eylemi yapıp slogan atarak protesto etmek isteyen BDP'li gruba çevrede toplanan yaklaşık 30 kişi tepki gösterdi.

Konya'da IŞİD'in Kobani saldırılarını oturma eylemi yapıp slogan atarak protesto etmek isteyen 30 kişilik BDP'li gruba çevrede toplanan vatandaşlar tepki gösterdi. Polis iki grubun bir araya gelmemesi için barikat oluşturdu. Karşılıklı slogan atan BDP'li grubun eylemlerini sonlandırıp bir binadaki sendika bürosuna alınmasının ardından tepki gösteren kalabalıkta dağıldı.

Konya BDP il örgütü üyesi Şelale Park'ta toplanarak IŞİD'in Kobani saldırılarını oturma eylemi yapıp, slogan atarak protesto etmek istedi. Bu sırada çevrede toplanan kalabalık BDP'li gruba tepki göstererek karşılıklı slogan attı. BDP'li grubun etrafında çevik kuvvet polisi barikat oluşturup iki grubun bir araya gelmesi önlendi. BDP'li grup polisin iknası sonrası eylemlerini sonlandırarak bir sendika bürosuna girdi. BDP'li guruba tepki gösteren grupta sessizce dağıldı.

konya-da-kobani-gerginligi-6570349_o.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.