Konya'da komşusuna sinirlenen adam öfkesini bakın nasıl çıkardı! (Tıkla-izle)

Konya'da komşusuna sinirlenen adam öfkesini bakın nasıl çıkardı! (Tıkla-izle)
 Editör
Konya’nın Meram ilçesi Gödene Mahallesi’nde bulunan TOKİ konutlarının otoparkında aracını park yerinden çıkarırken zorlanan vatandaş öfkesini komşusunun aracından çıkardı. O anlar kameraya yansıdır. Mağdur komşu polise giderek şikayetçi oldu

Park halindeki aracı tekmeleyip lastiğini patlatan şahıs güvenlik kameralarına yakalandı. Olay Konya’nın Meram ilçesine bağlı Gödene Mahallesi’nde bulunan Gödene TOKİ Konutlarındaki bir sitenin otoparkında meydana geldi.
7 Mart Perşembe günü sabah saatlerinde sitenin önünde park halinde olan 42 AFP 34 plakalı otomobilinin arkasına başka bir aracın park etmesi nedeniyle otomobilini birkaç manevra yaparak park yerinden çıkaran şahıs, bu duruma çok öfkelendi.

1.png

Park yerinden çıktıktan sonra otomobilinden inen şahıs, komşusu Muhammet Yüksektepe’ye ait olan 07 FGD 54 plakalı aracı defalarca tekmeledi. O anlar ise sitenin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
Öfkesi bir türlü geçmek bilmeyen vatandaş, aynı günün gecesinde otoparka gelerek, başka bir yerde park halindeki aracın bu kez lastiğini patlattı. Bu görüntüler de güvenlik kameraları tarafından tek tek kayıt altındaydı.
Bir gün önce tekmelenen, sonrasında ise lastiği patlatılan aracın sahibi Muhammet Yüksektepe ise “Sebebini anlayamadığım bir şekilde komşum tarafından aracım iki gündür ızrara uğruyor. Otomobilin park ettiği yerden birkaç manevra ile çıkaran komşum, erinmeden inip aracımı tekmeliyor. Sonra hıncı geçmemiş olacak ki bir sonraki gün gece saatlerinde aşağıya inip aracımın lastiğini patlatıyor. Allah’tan güvenlik kameraları olayı tek tek kayıt altına almış. Görüntüleri site yönetiminden aldım. Polise gidip şikayetçi oldum. Bu yapılanın komşuluk hukukuna yakışmadığını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.