Konya'da Kovid-19 tedbirlerine uymayan 52 kişiye para cezası

Konya'da Kovid-19 tedbirlerine uymayan 52 kişiye para cezası
Konya'da yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında yapılan denetimlerde, maske takmayan ve sosyal mesafe kuralına uymayan, aralarında düğüne katılanların da bulunduğu 52 kişiye cezai işlem uygulandı

Konya'da yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında yapılan denetimlerde, maske takmayan ve sosyal mesafe kuralına uymayan, aralarında düğüne katılanların da bulunduğu 52 kişiye cezai işlem uygulandı. Kovid-19 vaka sayılarının artış gösterdiği kentte, polis ekiplerinin sıklıkla tercih edilen meydan, cadde ve mekanlardaki kontrolleri sürüyor.

DÜĞÜN SAHİBİNE CEZA

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince yapılan denetimlerde, bir sokak düğünü sahibiyle 2 iş yerindeki maske takmayan 24 kişiye idari işlem uygulandı.

Umuma açık 2 iş yerindeki 27 kişiye "sosyal mesafe kuralını ihlal etmek" suçundan idari işlem yapıldı. Ayrıca iş yeri sorumluları hakkında adli işlem başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.