Konya'da teşkilat akademisi başladı

Konya'da teşkilat akademisi başladı
Konya'da, AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığının, "Bu Hikayenin kahramanı sensin" temasıyla düzenlediği "Teşkilat Akademisi" Eğitimleri başladı.

Konya'da, AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığının, "Bu Hikayenin kahramanı sensin" temasıyla düzenlediği "Teşkilat Akademisi" Eğitimleri başladı.

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı’nın konuşmasıyla başlayan program Genel Merkez AR-Ge Eğitim Başkan Yardımcısı Veli Tolu’nun açılış konuşmasıyla devam etti. AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, tüm teşkilat kademeleri olarak bugün kıymetli misafirlerden sunumlar dinleneceğini aktararak, “20 yıl önce sayın Genel Başkanımızın liderliğinde çıktığımız bu kutlu yolculukta nereden başlayıp, nereye geldik. İlk günkü aşkla ve heyecanla, bugünü de yürüyen değerli dava arkadaşlarım yeni dönemde de yeni destanlar yazmaya hazır mıyız? Bugün dünyaya baktığımız zaman maalesef adaletin olmadığını mazlum coğrafyalarda akan kan ve gözyaşının dinmediğine hep birlikte şahitlik ediyoruz. İnsanlığın vicdanının sesi olan bir Türkiye ve onun lideri var” diye konuştu.

2023 SEÇİMLERİNE HAZIRLIK İÇİN STARTI VERDİK

AK Parti Genel Merkez AR-Ge Eğitim Başkan Yardımcısı Veli Tolu Genel Merkez’de Genel Başkan ve Cumhurbaşkanının emri ve talimatlarıyla pandemi döneminin biraz hafiflemesiyle çok ciddi bir hazırlık yapıldığını söylerek, “ Yaklaşık 4 ay süren bir hazırlığın neticesinde 81 ilde 93 bin teşkilat mensubumuzu bir araya getirerek hem gündeme ilişkin hem teşkilat çalışmalarına ilişkin hem de belediye çalışmalarına ilişkin yeni bir donanımla 2023 seçimlerine hazırlık için startı verdik. 4 aylık bu süreç içerisinde muhtemelen sizlere ve teşkilat mensuplarımızın hepsine gönderilmiş olan mesajla da muhatap oldunuz. Önce böyle bir eğitime ihtiyaç olup olmadığını sorduk, sonrasında böyle bir eğitim yapılırsa bu eğitimde hangi konuların işlenmesi gerektiğini sorduk. Bu eğitimde kimleri görmek istediğinizi sorduk” şeklinde konuştu.

TOLU DERS BAŞLIKLARINDAN BAHSETTİ

Konuşmasına ders başlıklarını söyleyerek devam eden Tolu, ‘’Öncelikle Teşkilatın el kitabı dersi var bu hafta bu dersi işleyemeyeceğimiz çünkü biz bu dersleri, eğitimleri her ilde 2 gün yapıyoruz. Konya Avrupa’nın pek çok şehrinden daha büyük bir şehir dolayısıyla eğitimlerin daha makul bir şekilde uygulanabilmesi için bu dersi ilk dönem dersi yani 5 derslik bir eğitimi bugün yapacağız. Bir 5 derslik eğitimimizi de birkaç hafta sonra teşkilatımızın uygun gördüğü bir zaman diliminde yapacağız. Siyasal İletişim ve Yeni Medya ders başlığı da verilecek dersler arasında yer alıyor. Hepiniz malum görüyorsunuz sosyal medya denen bir yöntem artık yaygın bir şekilde kullanılıyor. Yeni medya denen bir yöntem kuralsız, ilkesiz, prensipsiz herkesin her şeyi rahatça söyleyebildiği sorgusuz ve sorumsuz bir alan. Dolayısıyla buradan yapılan, söylenen yalanların yalan olduğunu söyleyene kadar zaten yalan dünyayı kırk kere dönüyor. Burada da bizim bilinçli neyi nasıl yapacağını bilen yeni medyayla yeni medyada ki algı operasyonlarıyla dezenformasyonla nasıl mücadele edeceğini bilen bir sağlam duruşlu teşkilata ihtiyacımız var. Onun için bu dersi de koyduk” dedi.

Açılış konuşmasının ardından Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video mesaj gösterimi gerçekleşti.

BU HİKAYENİN KAHRAMANI SİZLERSİNİZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan videolu mesajında Türkiye’nin geleceğinden bahsederek, “Liderlik okulumuzun ilk dersinde ifade ettiğim bazı hususların önemine binaen burada tekrarlamakta fayda görüyorum. Türkiye’nin geleceği bizim çalışmamıza sizlerin değer üretmesine, hizmet üretmesine, gayret etmesine bağlıdır. Bizlere düşen işte bu büyük sorumluluğun, gereklerinin bir akıl yerine getirmektir. Bizlere düşen omuzlarımızdaki yükün, ağırlığının bilinciyle davamıza dört elle sarılmaktır. Bizlere düşen, bir taraftan aramızdaki dayanışmayı güçlendirirken, diğer taraftan da siyaset kulvarında ihtiyaç duyduğumuz konularda kendimizi en donanımlı şekilde yetiştirmektir. Türkiye’nin istiklal ve istikbal mücadelesinde bu kadroya yani sizlere çok önemli görevler düşüyor. Unutmayın bu hikayenin kahramanı sizlersiniz. Önce 2023 hedeflerini ardından da 2053 ve 2071 vizyonuna yürüyen yeniden büyük Türkiye’nin hikayesinin başkahramanı da sizlersiniz. Sizlere güveniyor her birinizin davamızı ve partimizi en güzel şekilde temsil etmeyi sürdüreceğinize inanıyorum. Rabbim yolumuzu, bahtımızı açık etsin diyor sizleri bir kez daha saygıyla selamlıyorum kalın sağlıcakla’’ diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından program, basına kapalı olarak devam etti.

Programa Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Türkiye Büyük Millet Meclisi Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Erzurum Milletvekili Recep Akdağ, Ak Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Önceki dönem Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve MKYK üyesi Menderes Türel, 25. Dönem İstanbul Milletvekili Uğur Işılak ile partililer katıldı.(PUSULA HABER)

whatsapp-image-2021-11-13-at-12-43-32.jpeg

whatsapp-image-2021-11-13-at-12-43-59.jpeg

whatsapp-image-2021-11-13-at-12-44-28.jpeg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.