Konya’da ucuz un satışıyla gündeme gelen isimden açıklama: TMO bize biz vatandaşa verdik

Konya’da ucuz un satışıyla gündeme gelen  isimden açıklama: TMO bize biz vatandaşa verdik
Konya’nın Sarayönü ilçesinde geçtiğimiz gün ucuz un satışıyla gündeme gelen ve önünde uzun kuyruklar oluşan Güneyler Un Fabrikası yönetimi konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Konya’nın Sarayönü ilçesinde geçtiğimiz gün ucuz un satışıyla gündeme gelen ve önünde uzun kuyruklar oluşan Güneyler Un Fabrikası yönetimi konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Güneyler Un Yönetim Kurulu Başkanı Teoman Güney, Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO) başlatmış olduğu ekmeklik buğday desteklerinden faydalanarak, devletin başlattığı kampanya şartlarıyla ucuz un satışı yaptıklarını belirtti.

TMO BİZE, BİZ VATANDAŞA VERDİK

Teoman Güney, “İşletmemizin yer aldığı Sarayönü’nde bölge halkımızın büyük bir çoğunluğu kendi evinde ekmeğini, yufkasını yapar. Tarımın da yoğunlukta olduğu bir ilçeyiz. İlçe halkımız kuraklıktan dolayı bu yıl çok zor günler geçirdi. Maliyetler arttı. Biz de Güneyler Un olarak Tarım Bakanlığı’nın ve TMO’nun başlatmış olduğu ekmeklik Buğday desteklerinden faydalandık ve alım yaptık. Devletin belirlediği kampanya şartlarını dikkate alarak 50 kilogram unu 191 TL’ye satışa sunduk. Bu da çok talep gördü. TMO’nun un üreticilerine verdiği destekler devam ettikçe biz de bunu suistimal etmeden halkımızla paylaşacağız. Alımları yapıp ucuz ürünleri vatandaşımızla buluşturacağız” dedi. (İBRAHİM ÇİÇEKÇİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum