Konya'da usulsüz siren ve çakara 96 bin lira ceza!
Konya Emniyet Müdürlüğü ekiplerince usulsüz çakar ve siren sistemi bulunduran araçlara yönelik denetim yapıldı. Denetimlerde çakar sistemi kullandığı tespit edilen 14 sürücüye cezai işlem uygulandı.
Konya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Denetleme ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, usulsüz çakar ve siren sistemi bulunduran araçlara yönelik il merkezi ve ilçelerde denetim gerçekleştirdi.
29.01.2024 – 05.02.2024 tarihleri arasında yapılan denetimlerde usulsüz çakar sistemi kullandığı tespit edilen 14 sürücüye toplamda 96.505 TL ceza kesildi.
“DENETİMLERİMİZ ARALIKSIZ SÜRECEK”
Konya Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada trafik kurallarına uymayan ve diğer sürücülerin canlarını tehlikeye atan kişilere karşı denetimlerin aralıksız devam edeceği bildirildi.
Güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için aşağıdaki linki tıklayarak WhatsApp grubumuza dahil olabilirsiniz https://chat.whatsapp.com/EMhe2A1A0esChU9ySiRiYR
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.