Konya’da Yapılandırma Kuyruğu! Ödemeler internetten de yapılabiliyor

Konya’da Yapılandırma Kuyruğu! Ödemeler internetten de yapılabiliyor
Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun kapsamında borçları yapılandırılan mükellefler Konya Vergi Dairesi önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Yapılandırma ödemeleri internet üzerinden de yapılabiliyor.

Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun kapsamında borçları yapılandırılan mükellefler Konya Vergi Dairesi önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Yapılandırma Kanunu'nun getirdiği imkânlardan yararlanılabilmesi için ödemeler 1 Mart gün sonuna yetkili bankalara (vezne, internet bankacılığı, mobil uygulama, banka kartı ile kredi kartı) ve PTT'ye de yapılabiliyor.

17 Kasım 2020 tarihinde yürürlüğe giren "Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun kapsamında borçlarını yapılandırmak isteyenler için başvuru süresi 1 Şubat 2021 tarihinde sona erdi. Başvuru yapan mükellefler, yapılandırılan borçlarını peşin ya da taksitli ödeme yönünde tercihte bulundu. Bu kapsamda yapılandırma borcunu ödemek isteyenler Konya Vergi Dairesi önünde uzun kuyruklar oluşturdu. 7256 sayılı Yapılandırma Kanunu'nun getirdiği imkânlardan azami ölçüde yararlanılabilmesi için ödemeler 1 Mart gün sonuna kadar vergi dairelerine, yetkili bankalara (vezne, internet bankacılığı, mobil uygulama, banka kartı ile kredi kartı) ve PTT'ye de yapılabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.