Konya'da yürek burkan olay! Kutsal topraklara gidecekti: İhramıyla dua ederken vefat etti

Konya'da yürek burkan olay! Kutsal topraklara gidecekti: İhramıyla dua ederken vefat etti
 Editör
Konya'da Abdullah Özkan, kutsal topraklara gitmek üzere Konya Havalimanı’nda dua ettiği sırada vefat etti.

Konya’da umre ibadetini yerine getirmek üzere kutsal topraklara gitmeye hazırlanan Nuri Doğan Turizm Beyşehir Şube Sorumlusu Abdullah Özkan, Konya Havalimanı’nda hayatını kaybetti. İhramını giydikten sonra dua ettiği sırada yaşamını yitiren Özkan’ın vefatı, ailesi ve yakınlarını yasa boğdu.

KONYA HAVALİMANI'NDA OLDU

Umre yolculuğu için hazırlıklarını tamamlayan Abdullah Özkan, kutsal topraklara hareket etmek üzere Konya Havalimanı’na geldi. Nuri Doğan Turizm Beyşehir Şube Sorumlusu olarak görev yapan Özkan, havalimanında bulunduğu sırada dua etmeye başladı.

konya-abdullak-ozkan1.jpg

KUTSAL YOLCULUK ÖNCESİ ACI OLAY

İhramlı şekilde dua ettiği esnada rahatsızlanan Abdullah Özkan, yaşamını yitirdi. Umre ibadeti için yola çıkmaya hazırlandığı sırada yaşanan bu acı olay, başta ailesi olmak üzere yakınlarını ve Nuri Doğan Turizm camiasını derinden üzdü.

konya-vefat-abdullah-ozkanaa.jpg

CENAZESİ BEYŞEHİR’DE DEFNEDİLECEK

Abdullah Özkan’ın cenazesinin cuma namazının ardından Beyşehir’de kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum