Konya'da zincir markette silahlı soygun olayıyla ilgili yeni gelişme!

Konya'da zincir markette silahlı soygun olayıyla ilgili yeni gelişme!
 Editör
Meram'da bir zincir markette gerçekleşen silahlı soygun ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Konya Meram'da bir zincir markette meydana gelen silahlı soygunda kasiyeri tehdit ederek kasadaki paraları alıp kaçan ve yapılan çalışmalar sonucu yakalanarak gözaltına alınan şahıs tutuklandı.

AA'dan alınan habere göre; Konya'nın Meram ilçesinde bir marketten silahlı soygun yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Sahibiata Mahallesi Taşcami Uzunharmanlar Caddesi'ndeki bir zincir markette 24 Mart'ta silahlı kişinin, kasiyeri tehdit edip kasadaki parayı alarak kaçmasının ardından çalışma başlattı.

konya-soygun.jpg

Polis, market çalışanlarından alınan ifadeler ve güvenlik kamerası kayıtlarından, şüphelinin İshak K. (28) olduğunu belirledi.

Selçuklu ilçesindeki evinde yakalanan zanlı, soygunu kız arkadaşına para yardımı yapabilmek için gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Güncel Gelişmelerden Anında Haberdar Olmak İçin Aşağıdaki Linki Tıklayarak Whatsapp Grubumuza Dahil Olabilirsiniz Https://chat.whatsapp.com/emhe2a1a0eschu9ysiriyr

Konya’da zincir markette silahlı soygun! Polis didik didik arıyorKonya’da zincir markette silahlı soygun! Polis didik didik arıyor

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.