Konya'daki komşu cinayetinde iki tutuklama

Konya'daki komşu cinayetinde iki tutuklama
Konya'da tartıştığı komşularından birini öldüren diğerini yaralayan yaralayan baba ve oğlu, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Konya'da tartıştığı komşularından birini öldüren diğerini yaralayan yaralayan baba ve oğlu, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Olay, dün saat 17.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Selahaddin Eyyubi Mahallesi Divanı Kebir Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Ercüment Atçı ve Hasan L., aralarında cinsel istismar meselesinden husumet bulunan komşuları Sadık P. ve oğlu Volkan Polat ile karşılaştı. Taraflar arasında başlayan sözlü tartışmanın büyümesi üzerine Sadık Polat yanında bulunan tabancayla Ercüment Atçı ve Hasan L.'ye ateş etti. Başından yaralanan Ercüment Atçı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, bacağından yaralanan Hasan L.'nin tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Şüpheliler Volkan Polat ve babası Sadık Polat ise suç aleti silahla birlikte polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan baba ve oğlu sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Burada baba Sadık Polat ile Volkan Polat çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya'daki komşu cinayetinde yeni gelişme

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.