‘Konya’daki sorunların üzerine gideceğiz’

‘Konya’daki sorunların üzerine gideceğiz’
İYİ Parti Konya Milletvekili Adayı Selin Tozoğlu ve beraberindeki heyet Pusula Gazetesi’ni ziyaret etti.

İYİ Parti Konya Milletvekili Adayı Selin Tozoğlu ve beraberindeki heyet Pusula Gazetesi’ni ziyaret etti. Görevi başında vefat eden İYİ Parti Konya İl Başkanı Av. Gökhan Tozoğlu'nun eşi, Millet İttifakı ortaklarından İYİ Parti Konya Milletvekili Adayı Selin Tozoğlu ve parti yöneticileri Pusula Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rasim Atalay ile bir süre sohbet etti.

Ortak akıl iradesi ile ülke yönelteceklerini ifade eden İYİ Parti Konya Milletvekili Adayı Selin Tozoğlu, Konyalı vatandaşların kendilerine yoğun ilgi gösterdiğini ifade etti. İyi Parti Konya Milletvekili Adayı Selin Tozoğlu , “Sahadaki gözlemlerimiz olumlu. Bize karşı teveccüh var. Özellikle gençler ve kadınlardan destek var. Bu da bizi motive ediyor. Çalışma azmimizi artırıyor. Sahadaki en aktif partilerden biriyiz. Konya’daki sorunların üzerine gideceğiz. Gençlerle sohbet ediyorum. Onlara okudukları bölümleri soruyorum. Hepsinin bölümleri çok güzel. Ama gençler ‘Umudumuz yok’ diyorlar. Biz umutları yeniden yeşertmek arzusundayız” ifadelerini kullandı.

dsc-1155.jpg

Millet İttifakı’nda yer almalarının körü körüne ittifak anlayışı anlamına gelmediğini dile getiren Tozoğlu, “Genel Başkanımızın masadan bir kalkma- oturma olayı oldu. Bir formül ile tekrar dönüldü. İYİ Parti, o ittifaktan bağımsız güçlü bir parti olduğunu bence çok güzel ifade etti. Hedefimiz Konya’da birinci parti olmak. Derdimiz, devleti ortak akıl ile yönetmek. Millete faydalı işler üretmek” dedi.

Ziyaretleri için heyete teşekkür eden Pusula Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rasim Atalay da seçim sürecinin kazasız, belasız, hayırla sonuçlanmasını diledi • Pakize ŞENGÜL

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.