Konya'daki üniversitede 'Oses' heyecanı! 7 ton ücretsiz çiğ köfteyi böyle dağıttılar

Konya'daki üniversitede 'Oses' heyecanı! 7 ton ücretsiz çiğ köfteyi böyle dağıttılar
 Muhabir
Oses Çiğköfte Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi’nde geleneksel çiğ köfte günü düzenledi.

Türkiye’nin hazır gıda sektöründe faaliyet gösteren önemli markalarından Oses Çiğköfte tarafından Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi’nde geleneksel çiğ köfte günü düzenlendi.

Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi’nin öğrencilerine yönelik düzenlediği Geleneksel Çiğköfte günü, Oses Çiğköfte’nin katkılarıyla gerçekleştirildi. Selçuk Üniversitesi'nin öğrencileri arasında geleneksel hâle gelen çiğköfte günü, öğrencilere hem keyifli bir gün geçirme fırsatı sunarken hem de kültürel bir etkileşim ortamı oluşturdu. Ayrıca, etkinlik kapsamında çeşitli müzik ve eğlence etkinlikleri düzenlendi ve öğrenciler eğlenceli vakit geçirdi.

whatsapp-image-2024-05-15-at-09-40-22.jpeg

Bugün gerçekleşen ve binlerce öğrenciyi bir araya getiren Çiğ Köfte gününe Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Onur Köksal, Oses Grup Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Uysal’ın yanı sıra çok sayıda Fakülte Dekanı, Öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı. Etkinliğe sadece Turizm Fakültesi öğrencileri değil, tüm fakültelerden öğrenciler de katıldı.

GELENEKSELLEŞTİ

Festival havasında gerçekleştirilen etkinlikte binlerce öğrenciye ücretsiz olarak çiğköfte ve ayran ikramı yapıldı. Etkinlikte konuşan Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Onur Köksal, Bahar aylarının gelmesiyle çiğ köfte etkinliğimizi bu yılda gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kıymetli öğrencilerimiz ve bizler adına çok güzel bir etkinlik oldu. Artık geleneksel hale gelen Çiğ Köfte Günümüze büyük katkılarından dolayı Oses Çiğköfte Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Uysal’a ve tüm Oses ailesine teşekkür ederim” diye söyledi.

whatsapp-image-2024-05-15-at-09-40-42.jpeg

whatsapp-image-2024-05-15-at-09-40-53.jpeg

"GASTRONOMİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNE İHTİYACIMIZ VAR"

Böyle güzel bir etkinliğin ikinci kez paydaşı olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Oses Çiğköfte Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Uysal, öğrencilerle ortak projede buluştukları için mutlu olduklarını söyledi.

Uysal, “Biz tüm Türkiye’de, hatta tüm dünyada olan bir firmayız. Bu tür etkinlikleri birçok üniversitede düzenledik. Burada Gastronomi Bölümü’nün olması bizleri ayrıca gururlandırdı. Çünkü gastronomi bölümü öğrencilerine her daim ihtiyacımız var” dedi. Uysal, ayrıca Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Onur Köksal hocamızı bu tür organizasyonlarla gençlerin motivasyonunu artırdığı için yürekten tebrik ederim” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-05-15-at-09-40-51.jpeg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.