Konya’dan depremzede çocuklara kütüphane müjdesi!

Konya’dan depremzede çocuklara kütüphane müjdesi!
 Muhabir
Kahramanmaraş'taki 6 Şubat depremlerinden etkilenen Kahramanmaraş’ın Ilıca ilçesindeki Onikişubat Ortaokulu’na konteyner kütüphane kurulacak. Kütüphane sayesinde çocuklar yüzlerce kitapla bir araya gelecek.

Kahramanmaraş'taki depremzede çocuklar için kütüphane açılıyor. Konya merkezli tüm Türkiye’de faaliyet gösteren Geleceğe Yön Ver Derneği faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor. Geleceğe Yön Ver Derneği Kurucusu Özlem Bilgi, öncülüğünde yürütülen proje kapsamında Kahramanmaraş Ilıca Onikişubat Ortaokulu’na konteyner kütüphane kuruluyor.

GELECEĞE YÖN VER DERNEĞİ

DEPREMZEDE ÇOCUKLAR İÇİN

HAREKETE GEÇTİ!

Geleceğe Yön Ver Derneği Kurucusu Özlem Bilgi, “Kahramanmaraş Ilıca Onikişubat Ortaokulu’nda eğitim veren hocamız burada bir kütüphane olmadığını ifade etti. Bunun üzerine kitap toplama alanlarımızı belirledik. Konya’dan ve diğer illerden gelecek kitap yardımlarımızı depremzede çocuklarımız adına bekliyoruz. ” ifadelerini kullandı.

KONYA KİTAP TOPLAMA NOKTALARI

1- Konevi Mah. Turgutoğlu Sok. No:7/B Meram/Konya

2-İhsaniye Mah. Erguvan Sok. Plaza Gold No:4/26 Selçuklu Konya

5882a4b9-7295-4c14-9aa1-0226e30d0cdb.jpeg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.