Konya'dan İsrail'i titretecek çıkış: İslam Barış Gücü Kuralım

Konya'dan İsrail'i titretecek çıkış: İslam Barış Gücü Kuralım
 Muhabir
AGD Konya Şubesi dünyanın bir çok bölgesinde Müslümanlara yapılan zulüm, işkence ve soykırma dikkat çekti.

PUSULAHABER MERKEZİ - Anadolu Gençlik Derneği Konya Şubesi mensupları basın açıklaması ile İslam coğrafyalarında yaşanan Müslüman kıyımına dikkat çekti. AGD Konya Şube Başkanı Durmuş Ali Kara önderliğinde bir araya gelen Müslümanlar yapılan zulümlere tepki göstererek, "Buluşmamızla birlikte Gazze’mizin, Filistin’imizin, İslam dünyasındaki tüm mazlum coğrafyaların kurtulmasına bizleri vesile eylesin" dedi.

"EMPARYALİSTLERE TESLİM OLMAYACAĞIZ"

Emperyalist çetelerin İslam yurtlarında bir çok Müslümana yaptıkları soykırıma değinen Kara, emparyalistlere diz çökmeyeceklerini, merhamet dilenmeyeceklerini söyleyerek: "Kıymetli Müslümanlar evet dertlerimiz var problemlerimiz var sıkıntılarımız var acılarımız var gözyaşlarımız var ama biz bugün buraya ağıt yakmak için toplanmadık. Gözyaşı dökmek için de toplanmadık. Evet belki son asırda emperyaliz Siyonizm bizi Irak’ta Toprakları işgal edilmiş Müslümanlar olarak görebilir, Suriye’de evleri başına yıkılmış muhacir olmak zorunda kalmış olan Müslümanlar olarak görebilirler, Arakan ‘da kadın çocuk yaşlı genç demeden diri diri yakılan Müslümanlar olarak görebilirler, Gazze’de her gün başlarına bomba yağan ve şehit edilen Müslümanlar olarak görebilirler. Ama Allah ‘ın izniyle emperyalistler bizi diz çökerken teslim olurken ve onlardan merhamet dilenirken göremeyecekler" şeklinde konuştu.

"MÜSLÜMAN ÜLKELER ÜS VERİYOR İSRAİL NEDEN ZULMÜ DURDURSUN"

Günün ağıt yakma, kınama günü olmadığını ifade eden AGD Konya Şube Başkanı Durmuş Ali Kara, Müslüman ülkelerin İsrail ile siyasi ilişkilerinin devam ettiğini ifade ederek şöyle konuştu: "Ağıt yakmak için toplanmadığımız gibi bugün İsrail’i kınamak için de toplanmadık çünkü Siyonist İsrail Erbakan hocamızın dediği gibi kınamadan laftan sözden değil ancak onun başını ezebilecek bir güçten anlar. Niçin bu 57 İslam ülkesi olarak elimizdeki imkanları kullanıp hem Gazze’deki hem de dünyanın dört bir yanındaki zulümlere dur diyemiyoruz. İsrail diyor ki şimdi kendi kendine ben niçin bu zulmü durdurayım. Ben İslam coğrafyasındaki bütün terör örgütlerini destekliyorum onların tamamına silah veriyorum mühimmat veriyorum Müslümanların askerlerini polislerini şehit etmelerine vesile oluyorum, ama bugün Müslüman ülkeler kendi topraklarında bana üsler veriyorlar ben niçin bu zulümleri durdurayım."

"MİTİNGLE DEĞİL ORDULARINIZ İLE YARDIM EDİN"

Müslüman ülkelerin artık kınama miting vb tepkiler ile değil orduları ile Filistin'e destek vermesi gerektiğini söyleyen Kara: "Hiç kimse kendi kendini kandırmasın. Ne kendimizi kandıralım ne de başkalarını kandıralım. Bugün Müslüman ülkeler ve onların yöneticileri fiili olarak harekete geçmedikleri taktirde geçmişte Bosna’da ne yaşandıysa, Afganistan’da ne yaşandıysa, Çeçenistan’da ne yaşandıysa, Irak’ta ne yaşandıysa Arakanda ne yaşandıysa, Yemen’de ne yaşandıysa, Suriye’de ne yaşandıysa bugün Gazze’de o yaşanacaktır. O yüzden buradan basın açıklamamıza katılan imanlı Müslümanlar olarak Siyonist İsrail’e değil, başta Türkiye’miz olmak üzere İslam ülkelerine ve onların yöneticilerine sesleniyoruz ve diyoruz ki: Bugün Gazze’deki kardeşlerimize yardım etmek istiyorsanız kınalarınızla, basın açıklamalarınızla, mitinglerinizle değil ! Ordularınızla yardım edin ordularınızla" dedi.

"İSLAM BARIŞ GÜCÜ KURALIM"

Rahmetli Necmettin Erbakan'ın çabaları ile kurulan D8' gibi oluşumların harekete geçmesi gerektiğini savunan Kara sözlerini şöyle noktaladı: "Onların NATO’su varsa biz de İslam barış gücünü kuralım ki, ne Irak işgal edilsin, ne Suriye parçalansın, ne de bugün Gazze’de bunlar yaşansın. Bugün Ya Müslümanlar olarak birleşeceğiz. 57 İslam ülkesi olarak Türkiye’mizin öncülüğünde D8 gibi kuruluşları harekete geçirip Siyonist İsrail’e anladığı dilden konuşacağız. Ya da bütün ömrümüz basın açıklamalarıyla, mitinglerle, kınamalarla geçecek. Rabbim buluşmamızı, açıklamamızı, sabahımızı hayırlara vesile eylesin. Başta Gazze olmak üzere bütün İslam coğrafyasının kurtuluşuna vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Esselamualeykum verahmetullahi ve berekatü."

img-5598.jpg

img-5609.jpg

img-5614-1.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.