Konya’dan Kahramanmaraş’a uzanacak bir el daha! 100 çift evlendirecek!

Konya’dan Kahramanmaraş’a uzanacak bir el daha! 100 çift evlendirecek!
 Muhabir
Kahramanmaraş’ta, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan toplu nikah töreninde 100 depremzede çift dünyaevine girecek.

Türkiye Diyanet Vakfı Kahramanmaraş Şubesi, Türkiye Diyanet Vakfı Konya Şubesi, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı ile Mehir Aile Derneği iş birliğinde düzenlenecek programda, depremzede çiftlerin nikah ve düğün törenleri 24 Mayıs günü saat 19.00’da Kahramanmaraş Merkez Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilecek.

Programa Mehir Aile Derneği Başkanı Abdurrahman Tekin, Mehir Vakfı Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Prof. Dr. Saffet Köse (İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü), Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Kahramanmaraş İl Müftüsü Abdurrahman Kotan, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Vahit Kirişçi ve Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın katılacağı belirtildi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.