Konya'dan MÜSİAD EXPO'ya çıkarma

Konya'dan MÜSİAD EXPO'ya çıkarma
Fuara çıkarma yapan Konya ekibi, ikili iş görüşmeleri ve yapılacak tanıtım faaliyetleri ile Konya sanayisinin fuardan ciddi kazanımlar elde etmesini hedefliyor

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından CNR Expo'da bu yıl 17'ncisi gerçekleştirilen MÜSİAD EXPO, rekor sayıda ülkenin katılımıyla gerçekleştirilirken Konya da en güçlü şekilde fuardaki yerini aldı. 24 Kasım'a kadar devam edecek ve 8 binin üzerinde B2B görüşmesine ev sahipliği yapması beklenen etkinliğe, 124 farklı ülkeden 400’e yakın alım heyeti katılıyor.

Fuara çıkarma yapan Konya ekibi basın toplantısı düzenledi. Toplantıdan öne çıkanlar şöyle:

FATMA TORU (Meram Belediye Başkanı): Başta Katar olmak üzere birçok ülkenin işadamı ve sanayicilerini şehrimize yatırım yapmaları için davet ettik. Görüşmeler son derece verimli geçiyor.

MEMİŞ KÜTÜKCÜ (Sanayi Odası Başkanı): İçerisinden geçmekte olmuş olduğumuz dönem sanayici ve iş dünyasının artık daha fazla üretmek ve ürettiğini yapmak zorunda olduğunu gösterdi. İş ve sanayi dünyası ihracat yapmak için yönünü dünyaya döndü.

ASLAN KORKMAZ (MÜSİAD Konya eski başkanı): Ülke olarak kritik bir dönemden geçiyoruz ve bu dönemde gördük ki çok daha fazla çalışmalıyız ve üretmek zorundayız.

LÜTFİ ŞİMŞEK (MÜSİAD Konya eski başkanı): Bu fuarlar şehrin ve ülkenin gelişmesinde önemli roller oynar. Hepimiz aynı şeyi söylüyoruz; biz önce Konya olarak zor şeyleri başarmak zorundayız. Anadolu coğrafyası malum yaşamanın dünyada en zor olduğu topraklardır. Çok şükür biz binlerce yıldır geçmişten bugüne yaşamımızı geliştirerek sürdürüyoruz. İnşallah zorlukları yine hep birlikte üreterek aşacağız.

ÖMER FARUK OKKA (MÜSİAD Konya Şube Başkanı): MÜSİAD Konya olarak 16 firma ile bu fuara büyük bir katılım sağladık. İkili iş görüşmeleriyle yatırımcıları Konya’ya çekmek, ortak iş yapma noktasında yeni kazanımlar elde etmek istiyoruz. Bu noktada şehrin ve  büyüyen Konya sanayisinin de tanıtımı en iyi şekilde yapılacak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.