Konyalı avukat Yeniden Refah'tan aday adaylığını açıkladı

Konyalı avukat Yeniden Refah'tan aday adaylığını açıkladı
 Muhabir
Latif Cembaran Yeniden Refah Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu.

Avukat Latif Cem Baran, Yeniden Refah Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Oldu.
Konya'da tanınmış avukat Latif Cem Baran, sosyal medya hesabı üzerinden Yeniden Refah Partisi'nden Konya Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu duyurdu.

3fb75161-e73d-4e17-afbf-8f576e7de553.jpg

Baran, geçtiğimiz günlerde Ankara'da Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi'ni ziyaret ederek Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç ve Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Geyveli ile görüşmüştü. Görüşmelerde Konya'nın durumu ve Yeniden Refah Partisi'nin Konya için planları ele alındı.

Ankara'dan döndükten sonra Baran, resmi olarak aday adaylığını açıkladı.

b4a8c502-ac4b-4831-ab59-01b211d21638.jpg

LATİF CEMBARAN KİMDİR?

Latif Cem Baran, 20 Aralık 1974 tarihinde Konya Meram'da doğdu. İlköğretim eğitimini İhsan Özkaşıkcı İlköğretim Okulu'nda tamamladıktan sonra, Gündoğdu Lisesi ve Gazi Lisesi'nde eğitimine devam etti. Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olduktan sonra, yüksek lisansını İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde "İnsan Kaynakları ve Yönetimi" alanında tezli olarak tamamladı.

Latif Cem Baran, 2002 yılında avukatlık kariyerine başladı ve kendi hukuk bürosunu kurarak "Aile Hukuku ve Miras Hukuku" alanlarında faaliyet göstermekte.

Siyasi kariyerine 1991 yılında Selçuklu Gençlik Kolları'nda başlayan Baran, Refah Partisi Selçuklu İlçesi Gençlik Kolları Başkanlığı, İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı, Refah Partisi İl Gençlik Kolları Başkanlığı, Fazilet Partisi İl Gençlik Kolları Başkanlığı gibi görevlerde bulunmuştur. Ayrıca, Meram İlçe Başkan Yardımcılığı, Yenilikçiler Hareketi içinde Meram İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği ve Meram İlçe Başkan Yardımcılığı gibi görevlerde bulunmuştur. AK Parti'nin kuruluşunda etkili bir rol oynamış, Emniyet Müdürlüğüne kuruluş dilekçesini veren bir AK Parti Kurucu Üyesi olarak görev almıştır. Ayrıca, AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştır. Siyasi kariyeri boyunca AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı'nda ve Konya İl Teşkilatı'nda Seçim Hukuku alanında eğitim faaliyetlerine katılarak aktif rol oynamıştır.

Latif Cem Baran, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.