Konyalı Bürokrat Arslantaş, aday adayı olacak

Konyalı Bürokrat Arslantaş, aday adayı olacak
Konya'nın yetiştirdiği ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yakınlığı ile bilinen Ramazan Arslantaş’ın 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan milletvekili seçimleri için adaylık müracaatı yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Konya'nın yetiştirdiği ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yakınlığı ile bilinen Ramazan Arslantaş’ın 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan milletvekili seçimleri için adaylık müracaatı yapmasına kesin gözüyle bakılıyor. Arslantaş muhtemelen 15 Mart 2023 tarihinde görevinden istifa ederek MHP Konya Milletvekili aday adayı olacak.

Konyalı bürokrat Ramazan Arslantaş, Selçuk Üniversitesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda çok kritik görevlerde bulundu. Konyalı bürokrat Ramazan Arslantaş, 15 Mart 2023 tarihinde MHP’den Milletvekili aday adayı olmak üzere şu anda yapmakta olduğu görevinden istifa edecek. Daha sonra ise MHP Konya Milletvekili aday adayı olmak üzere MHP’ye başvuruda bulunacak.

ramazan-2.jpg

Ramazan Arslantaş kimdir?

1973 Konya'nın Bozkır ilçesinde dünyaya gelen Ramazan Arslantaş ilk ve orta öğrenimini burada tamamladı. Türkiye'nin son 50 yılında karşı karşıya kaldığı en büyük tehdit olan terör belasına karşı, "Şehitler ölmez vatan bölünmez" diyerek terörle mücadele biriminde kendini geliştirerek yıllarca başarılı görevlere imza attı.

2009 yılında Selçuk Üniversitesi'nde yönetici statüsünde görev aldı. 2015 yılı sonunda Gençlik ve Spor Bakanlığı merkez teşkilatında Genel Sekreter olarak görev aldı. Bu süreçte sadece bakanlıkta görev yapmakla kalmadı bazı spor federasyonlarında yönetim kurulu üyeliği ve başkanlığı yaptı.

Türk Büro Sendikası üyesi olan Ramazan Arslantaş, Kendisi de kayıtlı bir çiftçi olarak Tarımdan Sağlığa, terörden spora her konuda idarecilik yapmıştır.

ramazan-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.