Konyalı eczacılara, organik ve bitkisel ürünler tanıtıldı

Konyalı eczacılara, organik ve bitkisel ürünler tanıtıldı
Voonka Ürün Tanıtım Semineri gerçekleştirildi.

Konya Eczacı Oda Başkanlığı’nın ev sahipliğinde, Kam potu İlaç Genel Müdürü Beril Koparal Ergün’ün ve Voonka Medikal Eğitim ve Proje Müdürü Kübra Erdugan’ın konuşmacı olarak katıldığı Voonka Ürün Tanıtım Semineri Konya Eczacı Odası Konferans Salonu’nda Oda üyesi eczacıların katılımları ile gerçekleştirildi.

Eczacılık mesleğinin önemi ve sağlık sektöründeki yeri dolayısıyla bölge ziyaretleri gerçekleştiren Kampotu İlaç, Konya Eczacı Odası Başkanlığının işbirliğiyle oda üyesi eczacılar ile bir araya geldi.

Seminer Konya Eczacı Odası Başkanı Oda Uzm. Ecz. A. Hakan Koru'nun açılış konuşması ile başladı. Başkan Koru yaptığı konuşmasında şu sözlere yer verdi. “ Konya Eczacı Odası olarak Sivil Toplum Kuruluşları ile Sektörümüzü ilgilendiren ilaç firmalarıyla birlikte bu tür bilgilendirme çalışmaları gerçekleştiriyoruz Hedefimiz odamız üyesi meslektaşlarımızın bilgi dağarcıklarını genişletmek ve katkıda bulunmaktır” dedi.

konyali-eczacilara-3.jpg

Kampotu İlaç Genel Müdürü Beril Koparal Ergün, “2012 yılından bu yana insanlara daha sağlıklı ve daha doğal bir yaşam sağlamak amacıyla yola çıkan ve 10. yılını kutlayan Kampotu İlaç, Konya Eczacı Odası ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında eczacılar ile Konya’da buluşmanın mutluluğunu yaşıyorum ”dedi.

Protokol açılış konuşmalarının ardından Kampotu İlaç Genel Müdürü Beril Koparal Ergün ile Voonka Medikal Eğitim ve Proje Müdürü Kübra Erdugan yaptıkları konuşmalarda Kampotu İlaç olarak hayata geçirdikleri projelerini ve yeni ürün portföylerini toplantıya katılan Konyalı eczacılara tanıtma imkanı buldular. Toplantıya eczacılar yoğun ilgi gösterdi.

konyali-eczacilara-2.jpg

Konya Eczacı Odası Başkanı Uzm. Ecz. Ahmet Hakan Koru toplantı sonunda Kampotu İlaç Genel Müdürü Beril Koparal Ergün, Voonka Medikal Eğitim ve Proje Müdürü Kübra Erdugan ile Voonka ekibine günün anısına semazen figürlü birer plaket takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.