Konyalı hayırseverler su kuyusu açmaya devam ediyor

Konyalı hayırseverler su kuyusu açmaya devam ediyor
 Editör
Konya İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezi öncülüğünde Senegal’de bir su kuyusu daha tamamlanarak açılışı yapıldı.

Konya İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezi öncülüğünde su kuyuları açılmaya devam ediyor.

konyali-hayirswever-2.jpg

konyali-hayirswever-1.jpg

Sevgin Umut Olsun projesi kapsamında Dünyanın kurak bölgelerinde yaşayan insanların temiz su ihtiyacını karşılamak amacıyla Senegal’de bir su kuyusu daha tamamlanarak açılışı yapıldı. Senegal’in Diourbell bölgesinde bulunan Thiarene Diama Köyünde Hz. Hatice Su Kuyusu tamamlanarak açılışı yapıldı. Su kuyusunun yanında bir su deposu, 4 şadırvan, 3 tuvalet ve gasilhanede bulunmaktadır. Hz. Hatice isimli su kuyusu toplam 4 köyün su ihtiyacınıda karşılayacak. İl Müftülüğü Uzman Vaizi Ümmü Taş’ın koordinesinde açtırılan su kuyularına destek veren Aile ve Dini Rehberlik Merkezi yurt içi ve yurt dışı tefsir, hadis öğrencileri ile hayırseverlere teşekkür edildi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.