Konyalı kanser hastası kadın dayanışması ile yeniden kaşlarına kavuştu

Konyalı kanser hastası kadın dayanışması ile yeniden kaşlarına kavuştu
Beyşehir'de gördüğü kanser tedavisi yüzünden kaşları dökülen kanser hastası kadın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kaşlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Konya Beyşehir'de kanser tedavisi gören ve kemoterapi sebebiyle kaşları dökülen Şehriban Demiş, Beyşehir Kadın Dayanışma, Derneği'nin örnek projesiyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne kaşlarına kavuşmuş birşekilde girecek.

İHA'dan alınan habere göre; Konya'nın Beyşehir ilçesinde, kanser tedavisi gören ve uygulanan kemoterapi nedeniyle kaşlarını kaybeden Şehriban Demiş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadın dayanışması ile kaşlarına yeniden kavuştu.

aw156898-05.jpg

Beyşehir Kadın Dayanışma, Derneği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kanser tedavisi gören hastalar için örnek bir proje ve iş birliğine imza attı. Beyşehir'de faaliyet gösteren bir güzellik ve estetik merkezi, dernek yönetiminden gelen teklif üzerine her yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde bir gün süreyle kemoterapi görmesi nedeniyle kaşlarını kaybeden kadınlar için ücretsiz kıl tekniği ile kaş işlemi uygulaması başlattı. Beyşehir'de kemoterapi görmesi nedeniyle kaşlarını kaybetmenin hüznünü yaşayan ev hanımı Şehriban Demiş de Kadınlar Günü'ne özel uygulamadan yararlanan ilk kadın oldu. Derneğin yürüttüğü proje ile Kadınlar Günü'nde kaşlarına yeniden kavuşmanın heyecanı içerisine giren Demiş, işlemin ardından aynayı eline aldığında mutlu anlar yaşadı. Şehriban Demiş, güzellik ve estetik merkezinde 1 ila 1,5 yıl kalıcılığı olan uygulanan kıl tekniği ile yaklaşık 1 saat süren işlemin ardından kaşlarına yeniden kavuştu. İşlem sonrasında baktığı aynada yeniden kaşlarını gören Demiş, mutluluk gözyaşları döktü.

"KAŞLARIMA YENİDEN KAVUŞTUM"

Şehriban Demiş, 8 aydır kanser tedavisi gördüğünü ve kemoterapi nedeniyle kaş, kirpik ve saçlarını kaybettiğini belirterek, "Dernek Başkanı Saniye Göker ve başkan yardımcısı Şaheste ablamın sayesinde buraya başvurdum ve ücretsiz olarak yapılan işlemin ardından kaybettiğim kaşlarıma yeniden kavuştum. Aynaya baktığımda çok heyecanlıydım. Çok da merak ediyordum sonucunu. Sonuç, görüldüğü gibi, çok güzel, çok mutlu oldum, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

aw156898-02.jpg

"DEĞER VERDİĞİMİZ BİR PROJE OLDU"

Yürüttükleri projeye destek veren güzellik salonu sahibi Gülhan Karataş'a teşekkür eden Dernek Başkanı Saniye Göker, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yine çok değer verdikleri bir projeyi daha dernek olarak hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Kemoterapi tedavisi gören bir arkadaşımız son zamanlarda bayağı bir mutsuzdu. Kendisini nasıl mutlu edebiliriz diye düşünürken yaklaşan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesinde böyle bir arayış içerisine girdik. Güzellik salonu sahibi olan bir bayan arkadaşımızdan rica ettik, o da "tamam" dedi, ücretsiz olarak bu işlemi yapmak üzere destek oldu. Kaş işlemleri yapılan arkadaşımızı mutlu görmek, bizi de mutlu etti. Hem hüzünlendik hem mutlu olduk, duygulandık. Kendisine acil şifalar diliyoruz. Tüm kadınlarımızın Kadınlar Günü'nü de kutluyoruz" şeklinde konuştu.

"HER YIL 8 MART'TA ÜCRETSİZ "

Güzellik salonu sahibi Gülhan Karataş ise, Beyşehir Kadın Dayanışma Derneği'nden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir talep gelince böylesine anlamlı bir projeyi geri çeviremediklerini belirterek, "Böyle güzel bir şey yapmayı gerçekten biz de istedik. Sunulan teklifi kabul ettik, çok da mutlu olduk. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel başlattığımız ücretsiz kıl tekniği ile kaş yapma uygulamasını bu yaşanan mutlulukları gördükten sonra bundan sonra her yıl Dünya Kadınlar Günü'nde kemoterapi gören hasta bayanlarımız için de geleneksel hale getirip ücretsiz olarak devam ettirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.