Konyalı liderler ve milletvekilleri oylarını nerede kullanacak? Açıklandı...

Konyalı liderler ve milletvekilleri oylarını nerede kullanacak? Açıklandı...
 Muhabir
Aylardır seçim mesaisini gerçekleştiren, haftalardır da meydanlarda olan Konyalı liderler de sandık başına gidecek. AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, her seçim olduğu gibi oyunu Meram'da kullanacak. Peki hangi lider nerede oy kullanacak?

Pazar günü ülke genelinde belediye başkanları, belediye ve il genel meclis üyeleri ile mahalle muhtarlarını belirlemek üzere yapılacak seçimde Konyalı liderlerin oy verecekleri yerler de açıklandı.

AK PARTİ KONYA İL BAŞKANI HASAN ANGI MERAM'DA
Yapılan yazılı açıklamaya göre AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, her seçimde olduğu gibi bu seçimde de oyunu Meram Niyaz Usta İlkokulu'nda kullanacak. (Güncel)

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI UĞUR İBRAHİM ALTAY

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde oyunu Meram Özcan Saliha Çalıkuşu İlkokulu’nda kullanacak. (Güncel)

KARATAY BELEDİYE BAŞKANI HASAN KILCA

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde oyunu Selçuk İlkokulu’nda kullanmıştı. Güncel bir açıklama geldiği takdirde haberimizde yer vereceğiz.

SELÇUKLU BELEDİYE BAŞKANI AHMET PEKYATIRMACI

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde oyunu Selçuklu Belediyesi Şehit Erkan Kurşun İlkokulu’nda kullanmıştı. Güncel bir açıklama geldiği takdirde haberimizde yer vereceğiz.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MUSTAFA KALAYCI

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Sn Mustafa Kalaycı, Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde oyunu Gazi Lisesi'nde da kullanmıştı. Güncel bir açıklama geldiği takdirde haberimizde yer vereceğiz.

AK PARTİ KONYA MİLLETVEKİLİ TAHİR AKYÜREK

AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde oyunu Selçuklu Erenköy Zeki Altındağ Ortaokulu'nda kullanmıştı. Güncel bir açıklama geldiği takdirde haberimizde yer vereceğiz.

AK PARTİ KONYA MİLLETVEKİLİ ORHAN ERDEM

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde oyunu Akşehir Atatürk Ortaokulu'nda kullanmıştı. Güncel bir açıklama geldiği takdirde haberimizde yer vereceğiz.

AK PARTİ KONYA MİLLETVEKİLİ SELMAN ÖZBOYACI

AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde oyunu Meram Niyazi Usta İlkokulu'nda kullanmıştı. Güncel bir açıklama geldiği takdirde haberimizde yer vereceğiz.

AK PARTİ KONYA MİLLETVEKİLİ MERYEM GÖKA

AK Parti Konya Milletvekili Meryem Göka, Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde oyunu Ankara'da kullanmıştı. Güncel bir açıklama geldiği takdirde haberimizde yer vereceğiz.

AK PARTİ KONYA MİLLETVEKİLİ ABDULLAH AĞRALI

AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde oyunu Kulu'da kullanmıştı. Güncel bir açıklama geldiği takdirde haberimizde yer vereceğiz.

AK PARTİ KONYA MİLLETVEKİLİ MEHMET BAYKAN

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde oyunu Selçuklu Adnan Hadiye Sürmegöz Ortaokul'nda kullanmıştı. Güncel bir açıklama geldiği takdirde haberimizde yer vereceğiz.

AK PARTİ KONYA MİLLETVEKİLİ ZİYA ALTUNYALDIZ

AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde oyunu Meram Konya Lisesi'nde kullanmıştı. Güncel bir açıklama geldiği takdirde haberimizde yer vereceğiz.

AK PARTİ KONYA MİLLETVEKİLİ LATİF SELVİ

AK Parti Konya Milletvekili Latif Selvi, Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde oyunu Meram Konya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde kullanmıştı. Güncel bir açıklama geldiği takdirde haberimizde yer vereceğiz.

AK PARTİ KONYA MİLLETVEKİLİ MUSTAFA HAKAN ÖZER

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde oyunu Meram Emlak Konut Temaşehir Ortaokulu'nda kullanmıştı. Güncel bir açıklama geldiği takdirde haberimizde yer vereceğiz.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.