Konyalı Psikolojik Danışman Yücel aday adayı

Konyalı Psikolojik Danışman Yücel aday adayı
Psikolojik Danışman Songül Gizem Yücel, 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirecek olan 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Konya Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

2015 yılından bu yana Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanlığı’nda ve Kadın Kolları Başkanı’yla birlikte çalıştığını söyleyen Psikolojik Danışman Songül Gizem Yücel, 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirecek olan 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Konya Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Asıl alanı Psikolojik Danışmanlık olan Songül Gizem Yücel, 2015 yılından bu yana parti içerisinde görev aldığını belirtti. Ülkenin refahı ve engelleri aşmak için daha çok çalışacağını söyleyen Yücel, “Konya Ereğlili bir ailenin tek kızıyım. 13 Şubat 1994 yılında İstanbul Beyoğlu'nda dünyaya geldim. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimimi Konya'da tamamladıktan sonra üniversite öğrenimini Ankara Ufuk Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Anabilim dalında devam ettim. 4 yıldır okul psikolojik danışmanı, aile şirketi olan Alparslan Özel Güvenlik Şirketi’nde ve Dolunay Eğitim Kurumu’nda yöneticilik yapıyorum. Orta seviyede İngilizceye sahibim. Uluslararası kongrelerde uzmanlık alanında bildiri çalışmalarına katılım sağlayarak çocuk, aile eğitimi ve öğretmen akreditasyonu konularında çalışmalarıma devam ediyorum” dedi.

gizem-yucel-1.jpeg

PARTİ İÇERİSİNDE AKTİF GÖREVLER

Parti içerisinde yöneticilerle birlikte çalıştığını aktaran Yücel, “ 2015 yılından itibaren Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanlığında ve Kadın Kolları Başkanı’yla seçim çalışmalarında görev aldım. 2017 yılında Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteklediği ‘Engelli Gençler Dombra Öğreniyor’ projesinde psikolojik danışmanlık görevinde bulundum. Milliyetçi Hareket Partisi Kadın, Aile ve Engellilerden Sorumlu geçmiş dönem Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu ve şu an MHP Genel başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin başdanışmanı olan Merve Menekşe ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Genel merkezinde yapılan çalışmalarda görev aldım” diye konuştu.

gizem-yucel-2.jpeg

‘MUTLU VE GURURLUYUM’

Adaylığının Konya halkı için hayırlı olması temennisinde bulunduğunu dile getiren Yücel, “Konya ve ülkemizin geleceği için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Siyasete yön veren, hedefi ve vizyonu olan Türk milletinin şah damarı olan bu davanın sorumluluğunu taşıyan genç bir evladı olarak mutlu ve gururluyum. Ülkemizin refahı, engelleri ve zorlukları birlikte aşmak için çıktığımız bu kutlu yolda daha çok çalışacağız. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Başta Memleketim Konya Ereğli olmak üzere vatanımıza, milletimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

gizem-yucel-4.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.