Dilhan Türker

Dilhan Türker

Konyalılar buluşmasının ardından…

Konyalılar buluşmasının ardından…

MÜSİAD Konya Şubesi, Konya Ticaret Odası, Konya Ticaret Borsası, Konya Sanayi Odası ve Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından düzenlenen 11. Geleneksel Konyalılar İftar Buluşması’na gitmek için Konya Garı’nda toplandık.

Bilet kargaşası, gelen davetlileri bilet arama trafiğine soktu. Tren saati yaklaştıkça biletlerini bulamayan davetliler gergin bir şekilde biletlerini aramaya koyuldular. Görevlilere bir süre sonra harf sıralamasına göre biletler verilirken sırada bekleyen benimle birlikte çoğu davetlinin ismi okunmamıştı.

Biletlerini bulamayan davetlilere misafir bileti verilirken tren kalkış saatinde herkes trende yerini alabilmişti.

Oda ve kurum başkanları trendeki misafirlerle bir bir ilgilenirken sıcak ve samimi sohbetler gerçekleşmişti. Ankara’ya vardığımızda da aynı sıcak atmosferle karşılanmıştık. İlk defa katılmanın heyecanı içerisinde basın mensupları olarak otele girdiğimizde de güzel bir ilgi bizi oldukça mutlu etti.

Yaptığı konuşmasında Konyalılara müjde veren Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Konya’nın hiçbir yatırımının yarım kalmayacağını vurguladı. Yeni yatırımlarında hız kesmeden devam edeceğinin de haberini veren Bakan Elvan, her türlü sorumluluğu da üstlendiğini konuşmasında söyledi. Ulaşım altyapısı ve sulama projelerine ilişkin çalışmalara yoğun şekilde devam ettiklerinin de müjdesini verdi. Davet sonrasında basın mensuplarını kırmayarak fotoğraf çekinen Bakan Elvan hepimizle tek tek ilgilendi.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Dilhan Türker Arşivi
SON YAZILAR