Konya'nın bu ilçesinde muhtarlar kutlama değil kınama yaptı

Konya'nın bu ilçesinde muhtarlar kutlama değil kınama yaptı
 Muhabir
Konya'nın Altınekin ilçesinde Muhtarlar Günü münasebetiyle biraraya gelen muhtarlar, kendilerine atfedilen bu günde kutlama değil, insanlık suçu işleyen zalim İsrail'i kınama açıklamasıyaptı

Bu ilçede muhtarlar kutlama değil kınama yaptı

19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Altınekin’de bulunan muhtarlar Altınekin Belediyesi önünde biraraya geldi. Muhtarlar Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte yapılan açıklamada ise İsrail’in zulmüne dikkat çekilerek, katil İsrail ve uyguladığı zulüm kınandı.

dfec5f02-1b51-4c1f-9d22-cb484e1529a4.jpg

İlçedeki muhtarlar adına konuşan Dedeler Mahallesi Muhtarı Erdoğan Şen, “İsrail’in Filistin topraklarında uzun yıllardır devam eden zulmü son iki haftadır Gazze’de yeniden hortladı. Gazze’de yaşanan katliama bakıldığında dünyanın gözü önünde çocukların, sivillerin, hastanede tedavi gören hastaların katledildiği açıkça görülüyor. Ortadoğu’yu kan gölüne çevirme gayretinde olan İsrail’i bu tutumundan dolayı ve uyguladığı insanlık vahşetinden ötürü kınıyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz” dedi.

19 Ekim Muhtarlar Günü’ne ilişkinde değerlendirmelerde bulunan Dedeler Mahallesi Muhtarı Erdoğan Şen, “Muhtarlık teşkilatı 1829 yılında kurulmuş olan ve kökleri Osmanlı’ya dayanan bir teşkilattır. Halkımızın teveccühüne mazhar olan muhtarlarımız, ikamet ettikleri mahallelerdeki sorunları tespit ederek, halkımızın ihtiyaç ve taleplerini belirleyerek ilgili makamlara iletmekle sorumludur. Nasıl ki siyasi partilerimiz demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarıysa, muhtarlarımız da demokrasinin temel taşıdır. Devletin halkına dokunan en sıcak eli ve vatandaşa en yakın idari birimi muhtarlıktır. Biz muhtarlar, mahallelerimizin gelişimi ve değişimi konusunda işbirliği ve çözüm sürecine ortaklık ederek, kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde halkımıza ulaştırılmasında önemli bir görevi yerine getirmekteyiz. Bu duygu ve düşüncelerle gerek milletimizi ve gerekse devletimizi temsil eden muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyor, tüm muhtarlarımızın gününü buruk bir şekilde kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.