Konya’nın dünyaya açılan lezzet kapısı: Korukent Restaurant

Konya’nın dünyaya açılan lezzet kapısı: Korukent Restaurant
Konya’ya 18 kilometre uzaklıkta İpekyolu, Kapadokya ve Antalya yolu üzerinde yer alan Korukent Restaurant, 15 yıldır Konya lezzetlerini hem yerli hem de yabancı turistlere tanıtıyor.

Konya’ya 18 kilometre uzaklıkta İpekyolu, Kapadokya ve Antalya yolu üzerinde yer alan Korukent Restaurant, 15 yıldır Konya lezzetlerini hem yerli hem de yabancı turistlere tanıtıyor. Konya’yı ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek amacıyla misafirlerini ağırladıklarını aktaran firma sahibi Adem Seren, “Kaliteni sürdürebilir kılmak önemli” dedi.

whatsapp-image-2022-04-01-at-11-41-14-001.jpeg

15 senedir lezzetleriyle misafirlerinden tam not alan Korukent Restaurant, zengin yemek menüsü ile Ramazan’da çalışmalarına devam ediyor. Korukent Restaurant hakkında bilgi veren firma Sahibi Adem Seren, “1992 yılından bu yana restaurant sektöründeyim. Komi olarak başladım. Askerden geldikten sonra Fransa’ya gittim. Orada restaurant işletmeciliği yaptım. Bir süre sonra tekrar ülkeme dönme kararı aldım. 2007 senesinde Konya’ya geldim ve burada Korukent Restoran’ı açtım. 15 yıldır da aktif olarak halkımıza hizmet vermeye devam ediyoruz. Lezzetlerimizle müşterilerin ilgi odağı olmayı sürdürüyoruz. Konumuz itibariyle Ramazan’a özel menü hazırlamadık. Toplu gelen misafirlerimiz için elimizden geldiğince özel bir menü yapmaya gayret gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

9s3a5001-001.png

ÜLKEMİZİ VE ŞEHRİMİZİ TEMSİL EDİYORUZ

Konya’yı ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek amacıyla gelen misafirleri hiçbir zaman müşteri olarak görmediklerine dikkat çeken Seren, “15 senedir aynı çatı aynı tabela altında buradayız. Hem ülke hem de Konya adına Kapadokya’yla Antalya’yı birbirine bağlayan İpekyolu adı altındaki güzergâhta olduğumuz için buranın bir turizm noktası olabileceğine inanıyorum. Turist misafirlerimiz için çok iyi bir nokta olduk. İşletmemizde yapılacak en küçük bir hatanın Türkiye’ye ve Konya’yı mal olacağının farkında olaraktan hizmet sağlıyoruz. Şunu belirteyim bizim buradaki asıl amacımız hem Konya’yı hem de Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmektir. Bu sorumluluğumuzun farkındayız” diye konuştu.

dsc05871-001.png

dsc05880.png

KONYA YEMEKLERİ TERCİH EDİLİYOR

Korukent Restaurant’ın ürün yelpazesinden bahseden Seren, “Restaurant olmazsa olmazımız etliekmek, bamya çorbası, bıçak arası, ızgara çeşitleri, saç kavurma, sabah vakitleri için çorba ve kahvaltımız gibi daha birçok çeşidimiz mevcut. Bunların yanında tatlı çeşitlerimiz de var; katmer, künefe ve fırın sütlaç gibi. Burası turizm noktası olması ve İpekyolu, Kapadokya ve Antalya yolu olduğundan dolayı Konyalı hemşehirlerimiz ızgara ve saç kavurma ağırlıklı bir talep içinde oluyorlar. Diğer şehirden gelen müşterilerimiz ise Konya’nın yerli yemeklerini tercih ediyor” şeklinde konuştu.

dsc05920.png

SÜRDÜRÜLEBİLİR KALİTE ANLAYIŞI

15 senedir aynı tabela altında hizmetlerine devam ettiklerini belirten Seren, “Merkeze 18 kilometre uzak olmamıza rağmen insanların bize olan ilgisi ve güveni sayesinde 15 yıldır aynı tabela altın hizmetimize devam ediyoruz. Firma olarak hemen hemen herkes bizi tanır. Burada aynı kaliteyi, aynı ürünü, aynı güler yüzlülüğü sergilemek önemli. 12 sene önce ailesiyle yemeğe gelen gençlerimiz bugün çocuklarıyla birlikte geliyor. Bunun sebebi de kaliteni sürdürebilir kılmak” dedi.

dsc06061.png

AYNI ANDA 120 KİŞİYE KADAR HİZMET

Korukent Restaurant olarak aynı anda 120 kişiye kadar hizmet verebildiklerini aktaran Seren “Pandemi döneminde 76 gün kapalı kaldık. 2 senedir de Ramazan ayında iftar programları olmuyor. Bu sene Ramazan ayında biraz daha umutluyuz. Yaz sezonundan da umutluyuz. Pandemiden önce 150 kişiye hizmet verebiliyorduk fakat pandemiden sonra sosyal mesafeyi korumak adına 120 kişiye hizmet veriyoruz. Bunların içinde şark odalarımız da mevcut. 6 tane şark odamız var. Kış aylarında daha çok tercih ediliyor” diyerek sözlerine son verdi.

dsc06063-001.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.