Konya’nın en işlek otoparkı kapanıyor, inşaat başlıyor

Konya’nın en işlek otoparkı kapanıyor, inşaat başlıyor
Yıkılan Konya Büyükşehir Belediyesi binasının yakınında bulunan ve belediyenin iştiraki olan Konpark şirketinin işlettiği otopark, kütüphane inşaatının başlayacak olması nedeniyle kapanıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi, yıkılan hizmet binasının yerine yapacağı şehir kütüphanesi için çalışmalara başlıyor. Yapımına çok kısa bir süre sonra başlanacak olan şehir kütüphanesi inşaatı kapsamında iş merkezleri yakınında bulunan otoparkın tamamen kapatılacağı bölgeye asılan afişlerle duyuruldu.

1c1dd344-81a4-46c2-af58-b942d235e5ec.jpg

İş merkezlerine, kamu kurumlarına ve ticarethanelere yakın olması nedeniyle şehrin en işlek otoparklarından olan ve günde binlerce aracın girip çıktığı otoparkın kapatılacağına dair duyurunun yapıldığı afişte, “Şehir Kütüphanesi inşaatı nedeniyle otopark hizmetlerimizi sonlandırıyoruz. En yakın otopark noktası Bera Otel’in arkasındadır” denildi.

d119d3fd-d725-4e94-aec5-1b3cfb080292.jpg

Şimdilerde faaliyetine devam eden otoparkın tam olarak ne zaman kapatılacağı ile ilgili kesin bir bilgi olmamakla birlikte, şehir kütüphanesi inşaatına endeksli olarak birkaç gün içerisinde tamamen kapanabileceği ifade ediliyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum