Konya'nın en sevilen projesine başvurular başladı (TIKLA&BAŞVUR)

Konya'nın en sevilen projesine başvurular başladı (TIKLA&BAŞVUR)
Konya Büyükşehir Belediyesi ve Konya İl Müftülüğü işbirliğiyle düzenlenen ve Konya'nın en sevilen projesi olan “Güle Oynaya Camiye Gel“ başladı.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği "Güle Oynaya Camiye Gel" projesi başlıyor. Binlerce çocuğa bisiklet hediyesi verilen etkinlik geçen senelerde olduğu gib bu senede merakla bekleniyor. "Güle Oynaya Camiye Gel" etkinliği ile 60 gün içerisinde 40 gün sabah namazına camiye gelen imamla ve cemaatle namaz kılan çocuklara bisiklet hediye edilecek.

NE ZAMANA KADAR SÜRECEK

40 gün sabah namazına gelen çocuklara bisiklet hediye edilecek proje "Güle Oynaya Camiye Gel" başvurular 16 Haziran Cuma günü 2023'te başlayıp 28 Haziran Çarşamba gününe 2023'e kadar sürecek.

ÇOCUKLAR CAMİYE HANGİ TARİHLERDE GİDECEKLER?

"Güle Oynaya Camiye Gel" projesi kapsamında bisiklet hediyesi almak için çocuklar 3 Temmuz 2023 ile 31 Ağustos 2023 tarihleri arasında 40 boyunca sabah namazını camide kılmaları gerekecek.

TÜM İLÇELERDE

Büyükşehir Belediyesi Konya'nın merkez ilçeleri Selçuklu, Karatay, Meram'da dahil 31 ilçesi; Ahırlı, Akören, Akşehir, Altınekin, Beyşehir, Bozkır, Cihanbeyli, Çeltik, Çumra, Derbent, Derebucak, Doğanhisar, Emirgazi, Ereğli, Güneysınır, Hadim, Halkapınar, Hüyük, Ilgın, Kadınhanı, Karapınar, Kulu, Sarayönü, Seydişehir, Taşkent, Tuzlukçu, Yalıhüyük ve Yunak'ta Güle Oynaya Camiye Gel bisiklet hediyesi için başvuru yapılabilecek.

'2023 GÜLE OYANAYA CAMİYE GEL' BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum