Konya’nın ilçe büyüklüğündeki mahallesine ‘Nefes’ oldu

Konya’nın ilçe büyüklüğündeki mahallesine ‘Nefes’ oldu
Konya’nın en büyük mahallelerinden biri olan Selçuklu sınırlarındaki Bosna Hersek Mahallesi’nde Selçuklu Belediyesi tarafından kazandırılan Nefes Kafe’nin açılışı mahalle sakinleriyle birlikte yapıldı

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı sosyal medyadan davet ettiği ilçe sakinleriyleBosna Hersek Mahallesi’nde hizmet vermeye başlayan Selçuklu Nefes Kafe’de bir araya geldi.

Selçuklu’nun istişare geleneğini sürdüren ve her fırsatta ilçe sakinleriyle bir araya gelen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Bosna Hersek Mahallesi’nde Selçuklu Belediyesi tarafından yakın zamanda hizmete giren Şehir Kütüphanesi bahçesindeki Nefes Kafe’de mahalle sakinleri ve gençlerle buluştu.

mahalle-bulusmasi-9.jpg

‘HER BİR MAHALLE SAKİNİMİZİN TALEBİNİ ÖNEMSİYORUZ’

Belediye hizmetlerini yürütürken her yaştan ilçe sakininin fikrine, talebine ve isteklerine önem verdiklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı: “ Fırsat buldukça hemşehrilerimizle her platformda bir araya geliyoruz. Bosna Hersek Mahellemizde de Selçuklu Nefes Kafe’de de böyle bir buluşma gerçekleştirelim istedik. Bundan sonra da buluşmalarımız devam edecek. Sosyal medyadan çağrıma kulak verip sohbetimize eşlik eden tüm mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum. Biz belediye olarak tabi her ilçe sakinimizin düşüncelerine, talep ve isteklerine kulak veriyoruz ve her birini dikkate alıyoruz böylelikle de hizmet kalitemizi artırmış oluyoruz. Bu akşam burada genç kardeşlerimiz ağırlıkta onların mutlu olmaları bizi ayrıca memnun ediyor ve bu anlamda onlar için çalışmaya ve yeni hizmetler üretmeye devam edeceğiz. Çünkü gelecek gençlerimizin, onlar aydınlık geleceğimizin teminatı. Gençlerimiz için teknoloji, eğitim, kültür,spor, sanat ve daha birçok alanda çalışma yürütüyoruz ve yeni planlamalar yapıyoruz. Çağı en çabuk şekliyle teknolojiyi kullanarak yakalayabiliriz ve bu anlamda gençlerimiz için birçok imkanı seferber ediyoruz. Onları daha iyi motive edeceğine inandığımız Teknofest’i şehrimize de getireceğiz bu yönde çalışmalarımızı yürütüyoruz.” diye konuştu.

mahalle-bulusmasi-1.jpg

Çocuklarla özel olarak ilgilenen ve onlarla fotoğraf çektiren Başkan Pekyatırmacı sohbet sonrasında gençlerle ve mahalle sakinleriyle özçekim yaptı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.