Konya'nın ilçesinde mobil sağlık hizmeti her yerde

Konya'nın ilçesinde mobil sağlık hizmeti her yerde
Karapınar'da Toplum Sağlığı Merkezince oluşturulan mobil sağlık ekipleri ilçenin dört bir yanında hizmet veriyor.

Konya Karapınar'da Toplum Sağlığı Merkezi kapsamında oluşturulan moıb,l sağlık ekipleri mahalle mahalle gezerek vatandaşlara ilçenin her yanında sağlık hizmeti sağlıyor.

İHA'dan alınan habere göre; Konya'nın Karapınar ilçesinde Toplum Sağlığı Merkezi bünyesinde oluşturulan mobil sağlık ekipleri, mahalle mahalle dolaşarak vatandaşlara bahçede, parkta, kahvehanede, evde ve sokakta sağlık hizmeti sunuyor.

aw157175-01.jpg

Karapınar İlçe Toplum Sağlığı Merkezi bünyesinde oluşturulan mobil sağlık ekipleri vatandaşlara bahçede, parkta, kahvehanede, evde ve sokakta sağlık hizmeti sunuyor. Uzak mahallelerde yaşayan tüm vatandaşların sağlık hizmetlerine kolayca ulaşması ve mahallelerde yaşayan hastaları yerinde tespit etmek amacıyla yürütülen bu çalışmalar vatandaşlarca memnunlukla karşılanıyor. Sağlık ekipleri sağlık taramaları gerçekleştirilen vatandaşlara hem danışmanlık hem de yönlendirmeler yapıyor. Ekipler, Yenikuyu, Karakışla ve Çiğil mahallesinde mobil sağlık hizmeti veriliyor. Mobil Sağlık Hizmetiyle, tansiyon ölçümü, şeker ölçümü, genel sağlık taramaları gerçekleştirildi. Bunun yanında sağlıklı beslenme, egzersiz, sigara bırakma, psikoloji ve sosyal hizmetler gibi alanlarda bilgi verildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.