Konya'nın ilçesinde öğrencilere siber zorbalığa karşı eğitim

Konya'nın ilçesinde öğrencilere siber zorbalığa karşı eğitim
Yunak Jandarma Komutanlığı, Siber Suç Farkındalık ve Bilinçlendirme faaliyetleri kapsamında Hursunlu İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören öğrencilere birçok konuda bilgi verdi.

Yunak İlçe Jandarma Komutanlığı, Siber Suç Farkındalık ve Bilinçlendirme faaliyetleri kapsamında Yunak Hursunlu İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören öğrencilere 'Siber Zorbalık, Güvenli İnternet Kullanımı, Dijital Bağımlılık, Parola Güvenliği, Sosyal Medya Kullanımı ve Siber Dolandırıcılardan Korunma' konuları hakkında bilgi verdi.

yunak-jandrma-1.jpg

Yunak İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından dijital dolandırıcılık faaliyetlerinin engellenmesine yönelik bilgilendirme çalışmalarına devam edilirken öğrenciler bilinçlendirildi. Ayrıca okullara siber suçlarla mücadele konulu afiş ve broşür dağıtımı yapıldı. Yunak Kaymakamı Özgür Pelvan bilinçlendirm çalışmalarının devam edeceğini belirterek, “İlçe Jandarma Komutanlığımızca Siber dolandırıcılık faaliyetlerinin engellenerek maddi ve manevi kaybın önlenmesine yönelik bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetleri ile siber dolandırıcılık olaylarının önlenmesine yönelik çalışmalarımıza yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir" dedi.

yunak-jandrma-2.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.