Konya'nın sanat elçileri iftarda bir araya geldi

Konya'nın sanat elçileri iftarda bir araya geldi
 Muhabir
Konya'da profesyonel ve amatörce müzik sanatıyla uğraşanlar iş adamı Ömer Faruk Meydan'ın verdiği iftar yemeğinde bir araya geldi.

Konya'da faaliyet gösteren müzisyenler Ramazan'ın bereketiyle bir araya geldi.
İkonya Garden'de düzenlenen iftar yemeğine çok sayıda müzisyen katıldı.

"KONYA ÖNEMLİ SANATÇILAR KAZANDIRDI"

İftar yemeğinin verilmesine vesile olan iş adamı Ömer Faruk Meydan Konya'da müziğin önemli bir yeri olduğunu söyledi. Meydan, "Müzisyenlerimize sahip çıkılması lazım. Konya'mız ülkemiz müzik sanatına, Türk musikisine önemli eserler kazandırmış, önemli sanatçılar yetiştirmiş bir şehrimiz" dedi.

"GENÇLER MÜZİĞE YÖNLENDİRİLMELİ"

Gençlerin kötü alışkanlıklardan kurtulmasında müziğin önemli bir yeri olduğunu söyleyen Meydan sözlerine şöyle devam etti: "Gençlerimizi müziğe yönlendirmemiz gerekiyor. Bugün kötü alışkanlıklardan kurtulmak için geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı müziğe, spora, çeşitli sanat dallarına yönlendirmemiz lazım. Her geçen gün kötü alışkanlıklara bulaşan binlerce on binlerce çocuğumuz gencimiz var. Onları korumamız gerekiyor. Müzikte bu önemli sanattır."

zzzz.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.