Konyaspor Başkanı Özgökçen, Palut'la ayrılığın nedenlerini açıkladı

Konyaspor Başkanı Özgökçen, Palut'la ayrılığın nedenlerini açıkladı
Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, İlhan Palut'la ayrılığın nedenlerini açıkladı

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, İlhan Palut'la yolların neden ayrıldığını açıkladı.

Özgökçen, "İlhan Palut ile iletişimimiz ve istişarelerimiz zayıflamıştı. Yönetim kurulunu devre dışı bırakarak farklı kişiler ve kurumlarla istişarelerde bulundu. Gençlere yeterince şans veremedi. Yedek kulübesine tam anlamıyla hakim olamadı." dedi.

"Kişisel hırs" vurgusu yapan Özgökçen, şöyle devam etti: "İlhan Palut ile ayrılık kararımız sportif değil ilkesel. Ayrılık zamanı tartışılıyor. Devre arası transfer sürecini faydalı geçirebilmek ve yeni hocanın sistemine uygun isimler alabilmek için zaman kaybetmek istemedik.

Forma adaletini iyi tespit etmek lazım. Takım içi dizaynlar yapmaya kalkarsanız müsaade etmeyiz, etmedik. Bu sadece bir kez olmadı. Kendisiyle konuştuk. Ama ilerleme kaydedemedik. Bu bir gün içerisinde alınmış karar değildir. Burada bir başarısızlık söz konusu değil. Çünkü lig devam ediyor. Başarısızlık yok ama ilke ve duruşa karşı davranış olduğu için bu kararı aldık."

İlhan Palut'un ayrılık sonrası yeni koca Aleksandar Stanojevic'in hemen açıklanması sonrası yaptığı açıklamayla ilgili Özgökçen, "5 aydır hocalar üzerinde çalışıyorduk. Bunda yadırganacak bir şey yok. Profesyonel dünyanın bir gereği. İlhan hoca kendisi gitseydi ne yapacaktık biz? Bize geldiğinde de İsmail Kartal varkenki durumda... Biliyoruz." dedi.

Özgökçen, Aleksandar Stanojevic'le Bosna’da görüştükleri yönündeki iddiaların gerçek dışı olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.