Konyaspor Basketbol'da 100. yılda hedef şampiyonluk

Konyaspor Basketbol'da 100. yılda hedef şampiyonluk
Beysu Konyaspor Basketbol Başantrenörü Okan Çevik, "Camianın 100. yılında şampiyon olmayı hedefleyen takımız" dedi.

Türkiye Basketbol Ligi'nde yeni sezon öncesi  hazırlıklarını sürdüren Beysu Konyaspor Basketbol Başantrenörü Okan Çevik antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

ZORLU BİR SEZON BİZİ BEKLİYOR

Zor ve keyifli bir ligin bizi beklediğine dikkat çeken Okan Çevik, "Çok çok zorlu bir sezon bizi bekliyor. Zor olduğu kadar da keyifli bir sezon bizi bekliyor. Çünkü bu sezon normal bir sezon değil Konyaspor için... Ben ilk geldiğim günden beri aynı şeye vurgu yapıyorum. Burası bir camianın 100. yılı... Türkiye'nin en önemli camialarından birisi 100. yılında basketbolda şampiyon olmak istiyor. Haliyle bizler için çok zorlu ve art stres yükleyen e bir o kadar da keyifli olacak, başarıldığında da bize büyük mutluluk verecek ve onur verecek bir sezon bizi bekliyor. Tabii ki hiçbir başarı kolay elde edilmiyor. Çok zorlu bir sezon bizi bekliyor. Biz şu an da takım olarak üçüncü haftamızı doldurmak üzereyiz. Bu sezon en erken sezonu açan takım biziz. Genç, yaşlı ayırt etmeden bütün takım antrenmanlara başladık. Takımımız, özgüvenli büyük emekler vererek çalışıyor. Bu bütün sezon böyle devam edecek. Emek vermeden başarıya ulaşılmıyor."

100. YILDA HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Koç Okan Çevik, takımda güzel bir hava olduğuna işaret ederek, şunları söyledi:  

"Güzel bir arkadaşlık var. Bir tarafta Türk oyuncularımızla üçüncü haftamızı doldururken, önümüzdeki pazartesi de kampa devam edeceğiz. Bir haftalık bir kamp sürecimiz var. Bu arada yabancı oyuncular konusunda da yol almaya başladık. İnşallah kamp sonrası onları da aramıza katmayı planlıyoruz. Özellikle Konyaspor camiasına söylüyorum. Aceleci olmamak gerekiyor. Çünkü bize şampiyonlukta destek olacak oyuncular almaya çalışıyoruz. Dolayısıyla kadromuz tamamlandığında hazırlıklarımızı hep beraber yapmaya başlayacağız. Biz ne olursa olsun camianın 100. yılında şampiyon olmayı hedefleyen takımız. Başkanımızdan kaptanımıza, oyuncumuzdan menajerimize kadar hepimiz tek bir amaç için hedeflendik. İnşallah zaman içerisinde bunu gerçekleştireceğiz."

YERLİ OYUNCU KADROSU TAMAM

Başantrenör Çevik, Bulut Altın transferiyle birlikte 13 oyuncuya ulaştıklarını ve yerli oyuncu kadrosunu tamamladıklarını söyledi. Çevik, 1 ve 5 numara yabancı transferleriyle 15 kişilik bir kadroyla sezona başlayacaklarını ifade ederek olası her türlü olumsuzluğa karşı derin bir kadro oluşturduklarını belirtti.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.