Konyaspor istikrar arıyor

Konyaspor istikrar arıyor
Kayserispor galibiyetiyle kendine gelen Konyaspor, gelecek hafta oynanacak Osmanlıspor maçını da kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor. Bu sezon hiç üst üste galibiyet alamayan yeşil-beyazlılar, rakibini mağlup ederek bu şanssızlığını da kırmayı amaçlıyor

Atiker Konyaspor, geecek hafta sonu Ankara deplasmanında oynanacak Osmanlıspor maçını kazanarak istikrar sağlamak istiyor. Kayserispor maçını kazanarak derin bir nefes alan yeşil-beyazlılar, Osmanlı maçından da galip gelerek çıkışını sürdürmek istiyor. Bu sezon çıktığı 26 maçta hiç üst üste galibiyet alamayan yeşil-beyazlılar, Osmanlı deplasmanında bu şanssızlığını da kırmak istiyor.

ÇIKIŞINI SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Yaşanan peş peşe puan kayıplarının akabinde haftalarca küme hattında gezinen Atiker Konyaspor, geçen kendi evinde aldığı Kayserispor galibiyetiyle rahatladı. Yeşil-beyazlılar şimdi de gelecek hafta deplasmanda oynanacak Osmanlıspor maçına kenetlendi. Anadolu Kartalı, bu maçı da kazanarak Kayseri maçında yakaladığı çıkışını sürdürmek istiyor.

ÜST ÜSTE GALİBİYET YOK

Beklenen performansın çok çok altında kalan Konyaspor, şu ana kadar çıktığı 26 haftalık süreçte hiç galibiyet serisi oluşturamadı. Yeşil-beyazlılar, üst üste 2 galibiyet alamazken, sadece 3 maçlık yenilmezlik serisi oluşturdu. Toplamda 6 galibiyeti bulunan Konyaspor, bunun yanı sıra 6 beraberlik ve 14 mağlubiyetlik bir grafik çizdi.

MİLLİ ARAYI HAZIRLIK MAÇIYLA GEÇİRECEK

Zorlu Osmanlıspor maçının hazırlıklarını Kayacık Tesisleri’nde sürdüren Atiker Konyaspor, milli maçlar nedeniyle liglere verilen arayı da en verimli şekilde kullanıyor. Yeşil-beyazlılar, yarın TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor ile Kayacık Tesisleri’nde hazırlık maçında bir araya gelecek. Karşılaşma saat 13.00’de başlayacak.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.