Konya Büyükşehir Stadyumunun zemini halı gibi oldu

Konya Büyükşehir Stadyumunun zemini halı gibi oldu
Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, hibrit çimle değiştirilen stat zemini için, "Halı gibi derler ya, şu anda tam halı görünümünde düzgün bir zemin var" dedi

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, hibrit çimle kaplanan Konya Büyükşehir Stadyumunun zemini için, "Halı gibi derler ya, şu anda tam halı görünümünde düzgün bir zemin var" dedi.

Zemin yenileme çalışmaları kapsamında çimin serildiğini belirten Özgökçen, Büyükşehir Belediyesi ile hummalı bir çalışmaya girdiklerini dile getirdi.

aa-20220909-28850675-28850672-konyaspor-istikrarli-oyunla-yildizlar-cikarmak-istiyor.jpg

ks.jpg

Bu noktada hızlı çalışıp kendi sahalarında maç oynamak istediklerini vurgulayan Özgökçen, "İnşallah aksilik çıkmadığı takdirde Ümraniyespor maçıyla seyircimizle buluşacağız. Halı gibi derler ya, şu anda tam halı görünümünde düzgün bir zemin var. Konyaspor, pas yapan bir takım. Bu zeminde çok daha güzel ve seyir zevki yüksek maçlar oynanacaktır diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

aa-20220909-28850675-28850673-konyaspor-istikrarli-oyunla-yildizlar-cikarmak-istiyor.jpg

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.