Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar: Kasımpaşa maçı milat olacak

Tümosan Konyaspor Teknik Direktör Recep Uçar, Kasımpaşa maçıyla birlikte ligin ikinci yarısını bir milat olarak gördüklerini söyledi.
Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında Kasımpaşa'yı konuk edeceği maçın hazırlıklarına devam etti.
"MİLAT KABUL EDİYORUZ"
Kayacık Tesislerindeki antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Recep Uçar, "Ligin ikinci yarısının bence ilk maçı. Kasımpaşa’da oynadıkları oyun ile aldıkları puan arasında bence fark var. Oyuncuların kalitesi yüksek. 8-9 oyuncunun birlikte oynama alışkanlığı var. Oyuncularımıza söyledim. Bunu milat olarak kabul ediyoruz. Bizim içim ligin ilk yarısı bitti. İkinci yarıyı ise bir milat olarak kabul ediyoruz. Hazırlarımıza başladık. O enerjiyle ve sinerjiyle devam ediyoruz. Umarım iyi bir oyun ve sonuçla ikinci yarıya başlarız" dedi.
"BİZİ FENERBAHÇE MAÇINDAKİ GİBİ DESTEKLESİNLER"
Yeşil-beyazlı taraftarlara da çağrıda bulunan Recep Uçar, "Fenerbahçe maçında olduğu gibi taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Onların yanımızda olması bizim oyun kalitemizi ve iştihamızı çok artıyor. Kasımpaşa maçında bizim arkamızda olsunlar. Bu desteğin karşısında iyi bir oyun vermek en büyük arzumuz. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Fenerbahçe maçında olduğu gibi oyuncularımızın aynı motivasyonu yansıtacağını düşünüyorum" diye konuştu.
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.