Konyaspor'da gözler transferde

Konyaspor'da gözler transferde
Konyaspor'da yeni hocanın gelişiyle birlikte gözler ara transfere çevrildi.

İlhan Palut'la yollarını ayıran ve takımı 18 yıl sonra yabancı hocaya emanet eden Konyaspor'da gözler transfere çevrildi. Yönetimin Aleksandar Stanojevic'le gidecek ve kalacaklar ve alınacak oyuncularla ilgili kapsamlı bir yol haritası görüşme içerisinde olduğu öğrenildi.

Amir'in transferinin güçlü olasılık görüldüğü Konyaspor'da gidecek oyuncuların başında Amilton yer alıyor. Yeşil-beyazlılar sözleşmesi sezon sonu erecek Amilton'a takımdan ayrılması halinde her türlü kolaylığı sağlayacak.

MARKO LİVAJA GÜNDEMDE

Konyaspor'un bu kapsamda Stanojevic'in isteğiyle Hırvatistan Ligi’nde Hajduk Split forması giyen 29 yaşındaki Hırvat Marko Livaja’yı gündemine aldığı öğrenildi. Livaja, bu sezon Hajduk Split forması ile 21 resmi müsabakada görev aldı. 29 yaşındaki santrfor, 11 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Lijava, 9 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Başarılı oyuncu 20 gole doğrudan etki etti.

Livaja'nın kariyerinde İnter, Cesena, Empoli, Rubin Kazan, Laspalmas, AEK gibi takımlar da yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.