Konyasporlu futbolculara göre puan mücadelenin sonucu
Yayınlanma:
Güncelleme:
Konyasporlu futbolcular, Antalyaspor karşısında gelen gol ve alınan puanın sergiledikleri mücadelenin sonucu geldiğine işaret etti
Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Fraport TAV Antalyaspor'la 1-1 berabere kalan Arabam.com Konyaspor'da Ahmet Oğuz, önemli bir puan aldıklarını söyledi.
Deneyimli sağ bek “İki takımı da tebrik ediyorum. Son dakika gol atma isteğimiz ve Allah’ın yardımıyla Calvo’nun attığı golle buradan puanla ayrıldık. Bazen 1 puan 3 puandan daha değerli oluyor. Puanla döndüğümüz için mutluyuz” dedi.
Yeşil-beyazlıların sol beki Guilherme Sitya ise, "İki takım da iyi mücadele etti. İlk yarıda iyiydik ama ikinci yarıda etkisizdik. Rakip bizim hatamızdan golü buldu. Ama sonuna kadar mücadele ederek beraberlik golünü bulduk" ifadelerini kullandı.
KONYASPOR
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.