Konya’ya TÜBİTAK Yatırımı

Konya’ya TÜBİTAK Yatırımı
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Teknoloji Endüstri Bölgesi’ne TÜBİTAK tarafından gerçekleştirilecek yatırım nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Teknoloji Endüstri Bölgesi’ne TÜBİTAK tarafından gerçekleştirilecek yatırım nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın Konya ziyaretinde Teknoloji Endüstri Bölgesi’ne TÜBİTAK’ın bazı yatırımlar yapacağını açıkladığını hatırlatan Başkan Altay, ASELSAN ve TRtest’ten sonra TÜBİTAK tarafından yapılacak yatırımın Konya açısından büyük bir kazanım olduğunu ifade etti.

TEKNOLOJİ ENDÜSTRİ BÖLGESİ BÜYÜK KATLI SAĞLAYACAK

Teknoloji Endüstri Bölgesi’nin Konya sanayisine ve üretimine büyük katkı sağlayacağını kaydeden Başkan Altay, “Yapılan bu önemli yatırımlarla Konya’mız savunma sanayiinde ve yüksek teknolojide merkez olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bu yatırımlarla istihdam gücümüz artacak. İnşallah bunlar daha başlangıç. Şehrimizi 21. yüzyılın yüksek teknolojisine sahip bilim üreten marka şehirlerinden biri yapmak için kolları sıvadık. Bu önemli yatırımlar için başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere; Genel Başkan Yardımcımıza, Sanayi ve Teknoloji Bakanımıza, Milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun.” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.