Konya’yı Tercih Eden Öğrenciler Bilgilendiriliyor

Konya’yı Tercih Eden Öğrenciler Bilgilendiriliyor
Büyükşehir Belediyesi Kılıçarslan Gençlik Merkezi ile Gençlik Meclisi üyeleri, Konya üniversitelerini tercih ederek şehre yeni gelen öğrencileri çeşitli konularda bilgilendiriyor.

Büyükşehir Belediyesi Kılıçarslan Gençlik Merkezi ile Gençlik Meclisi üyeleri, Konya üniversitelerini tercih ederek şehre yeni gelen öğrencilere yardımcı oluyor.

Selçuk Üniversitesi’nde stant kuran, ve Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde de stant kuracak olan Gençlik Merkezi üyeleri, gelen öğrencilere Konya, Gençlik Merkezi, Gençlik Meclisi, öğrenci yurtları gibi konularda bilgi ve materyaller ile çeşitli hediyeler veriyor. Öğrenciler ayrıca Gençlik Merkezi kayıtları hakkında da bilgilendiriliyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi Kılıçarslan Gençlik Merkezi’nin güz dönemi kayıtları 22 Eylül Pazartesi günü başlıyor. Kılıçarslan Gençlik Merkezi’nde ücretsiz olarak verilen ebru, resim, keman, gitar, ney, bağlama, okçuluk, diksiyon, Kur'an-ı Kerim, fotoğrafçılık, photoshop, autocat, İngilizce, iletişim becerileri, özgüven gelişimi, öfke kontrolü, evlilik öncesi eğitim programı, film okumaları gibi çeşitli kursların yanında; etüt salonu, çamaşırhane, kafeterya, spor salonu, kitap mağazası, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik birimi, Avrupa fırsatlarının anlatıldığı Eurodesk Temas Noktası bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.