KOP Temiz Hava, Sıfır Atık, Geri Dönüşüm Kütüphanesi Projesi’nin açılışı yapıldı

KOP Temiz Hava, Sıfır Atık, Geri Dönüşüm Kütüphanesi Projesi’nin açılışı yapıldı
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nde , KOP Temiz Hava, Sıfır Atık, Geri Dönüşüm Kütüphanesi Projesinin açılış toplantısı gerçekleştirildi.

Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile KOP Temiz Hava, Sıfır Atık, Geri Dönüşüm Kütüphanesi projesinin açılış toplantısı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünde gerçekleştirildi. Güney İç Anadolu Temiz Hava Merkezi Müdürü Feray Yümün “KOP Okuyor projesi kapsamında minik öğrencilerimize sıfır atık konusunun aktarılması önem arz ediyor. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nün hazırlamış olduğu projeye ortak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. KOP bölgesinde minik yaşlardan itibaren çevre bilincinin artırılmasına katkı sağlayacaktır” dedi. İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük konuşmasında, “Minik öğrencilerimizde atıklar konusunda üzerlerine düşen görevi fazlasıyla yapıyorlar, Çevre Şehirçilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü ve KOP la her zaman birlikteyiz emeği geçen tüm kurumlara teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

kop-1.jpg

kop-2.jpgÖĞRENCİLERİN ÇEVRE BİLİNCİ ARTACAK

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hülya Şevik de, “İl Müdürlüğümüz ve Güney İç Anadolu Temiz Hava Merkezi Müdürlüğü ile ortak yürütecek olduğumuz projemizde, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün desteğiyle 4-11 yaşları arasındaki anaokulu ve ilkokul öğrencilerinin “Çevre Bilinci, İklim Değişikliği, Sıfır Atık, Geri Dönüşüm ve Temiz Havanın Önemi” konularında farkındalıklarının artırılması planlanmaktadır.” dedi. KOP Başkanı Mahmut Sami Şahin konuşmasında, “Bütçesel değerleri küçük ama etki değeri çok büyük olan bu ve bunun gibi projeler ile öğrencilerimizin geleceklerine dokunacak her türlü yaklaşımı destekliyoruz” diye konuştu.

kop-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.