Koray Avcı, 19 Haziran'da Konya Selçuklu Kongre Merkezi'nde
2012 yılında Ankara sokaklarında çalmaya başlayan Koray Avcı, metroda söylediği bir şarkının kaydedilip, paylaşılmasıyla birlikte kendi videolarını çekip YouTube gibi sosyal medya platformlarında yayınlamaya başladı. Sosyal medyada ilgi odağı olan Koray Avcı, videolarının izlenme sayısının artmasıyla konserlere çıkmaya başlar.

Yılda 180’e yakın konser veren Koray Avcı, Ahmet Çelenk ile albüm yapmaya karar verir. 2015 yılında “Aşk İle” isimli ilk solo albümünü yayınlar. Albümde Neşet Ertaş, Mazlum Çimen, Saki Çimen, Soner Akalın, Zeliha Sıkık, Feyzullah Eti gibi önemli isimlerin eserleri de albümde yerini aldı.
Dokuz Sekiz Müzik etiketiyle birçok albüm yayınlayan Koray Avcı, 2020 yılının Ağustos ayında “Seni Çok Özlüyorum” adlı albümünü piyasaya sürmüştür.
BİLET FİYATLARI
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.