KONYAGİAD Başkanı Gülvezir Korkmaz, TÜGİK yönetimine seçildi

KONYAGİAD Başkanı Gülvezir Korkmaz, TÜGİK yönetimine seçildi
TÜGİK 4. Olağan Genel Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Erkan Güral'ın yeniden başkanlığa getirildiği genel kurulda Konya Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Gülvezir Korkmaz da TÜGİK yönetimine girdi.

Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu (TÜGİK) 4. Olağan Genel Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

KONYA’DAN GÜÇLÜ KATILIM

TOBB İkiz Kulelerindeki genel kurula Konyalı genç iş insanları da güçlü bir katılım sağladı. KONYAGİAD Başkanı Gülvezir Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri genel kurul salonunda tam kadro hazır bulundu.

“TÜGİK ÜYELERİNDEN GÜÇ ALIYOR”

TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral, genel kurulda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin dört bir köşesinde yüzlerce farklı sektörde faaliyet gösteren binlerce iş insanının üyesi olduğu TÜGİK'in sahip olduğu potansiyelden güç ve cesaret alarak hedeflerini büyüttüğünü belirtti. Güral "Böylesine zorlu ekonomik ve siyasi şartlarda bir ülkenin yolundan sapmadan ilerlemeye devam edebilmesi, hedefleri doğrultusunda yatırımlarını ve faaliyetlerini hız kesmeksizin yürütmesi, vatandaşını mağdur etmeden sosyal hayatı sürdürmesi şüphesiz güçlü ve kararlı bir liderlikle mümkün olabilirdi. Türkiye'nin en büyük şansı zatıalinizin liderliğinde bu süreci yaşammış olmasıdır" dedi.

cumhurbaskani2.jpg

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: TÜGİK AİLESİ YANIMIZDA OLDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise konuşmasında Türkiye'nin geçen yılı, 225 milyar doları aşan tarihinin en yüksek ihracatı, 500 milyar doları bulan dış ticaret hacmi ile kapattığını, bu yıl ihracatı daha ileriye taşıyacaklarını kaydetti. Erdoğan, ocak ayı ihracatının yüzde 17 artışla, 17,6 milyar dolar olarak gerçekleştiğini belirtti.

Gelişmiş ülkeler başta olmak üzere dünyanın küçüldüğü 2021'de Türkiye'nin büyüdüğünü vurgulayan Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Turizmde geçen yılı 30 milyon turist ve 24,5 milyar dolar turizm geliri ile hamdolsun tamamladık. İnşallah bu yıl çok daha bereketli bir turizm sezonu bekliyoruz. İstihdamda 2,7 milyonluk artışla 30 milyon sınırına dayanarak salgın öncesi dönemin dahi üzerine çıktık. Türkiye artık dünyanın en önde gelen üretim üslerinden biridir. Biz çalıştıkça, biz ürettikçe, biz ihraç ettikçe, biz kazandıkça Allah'ın izniyle kimse bu ülkenin bileğini bükemez, bu milleti birbirine düşüremez, bu devleti örseleyemez. TÜGİK ailesi olarak sizler, demokrasi ve kalkınma mücadelemizde hep yanımızda oldunuz. Bugün burada azminize ve kararlılığınıza bir kez daha şahit olduk. Buradan yükselen ses büyük ve güçlü Türkiye'nin habercisidir. Rabbim yar ve yardımcımız olsun."

cumhurbaskani3.jpg

GÜLVEZİR KORKMAZ TÜGİK YÖNETİMİNDE

Konya Genç İş İnsanları Derneği (KONYAGİAD) Başkanı Gülvezir Korkmaz da genel kurula yönetim kurulu üyeleriyle birlikte katıldı. Korkmaz, Erkan Güral'ın yeniden başkanlığa getirildiği genel kurulda TÜGİK'in yeni yönetimine seçildi.

Diğer taraftan KONYAGİAD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yunus Derebağ Yüksek İstişare Kurulu asil üyeliğine, KONYAGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Dinçer ise Yüksek İstişare Kurulu yedek üyeliğine getirildi.

1.jpg

KORKMAZ: KONYA’NIN SESİ OLUYORUZ

TÜGİK bünyesindeki KONYAGİAD’a olan teveccühün giderek arttığını belirten Konya Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Gülvezir Korkmaz, üye sayısı kısa bir süre içerisinde 200’ü aşan KONYAGİAD’ın şehrin ekonomik ve ticaret hayatına yeni bir soluk getirdiğini belirtti. KONYAGİAD’ın temel anlayışının “Birlikten kuvvet doğar” düsturu olduğunu ifade eden Korkmaz, “Bizim derdimiz ‘Birlikte ne yapabiliriz, Konya’mıza ve ülkemize nasıl fayda sağlayabiliriz, istihdamı, üretimi, ihracatı nasıl arttırabiliriz’dir. Çünkü biz vatanımıza, milletimize ve bayrağımıza sevdalıyız. Bu sevda ile çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.