Korumaz: Şehir ve meslek odaklı çalışmalarımıza devam edeceğiz

Korumaz: Şehir ve meslek odaklı çalışmalarımıza devam edeceğiz
Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Mimarlar Odası Konya Şubesi 18.Dönem’in ilk toplantısını yaptı.

29-30 Ocak tarihlerinde genel kurul ve seçimlerini tamamlayan Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Mimarlar Odası Konya Şubesi 18.Dönem’in ilk toplantısını yaptı. Gerçekleştirilen ilk toplantıda geçtiğimiz dönemin çalışmaları ele alınırken yeni yönetimde görev dağılımı belli oldu.

Mimarlar Odası Konya Şube Başkanı Dr. Armağan Güleç Korumaz 18.Dönemde de başta meslektaşlarının sorunları olmak üzere Konya’nın mimarisine katkı sunmaya devam edeceklerini ifade ederek, “ Mimarlar Odası kurulduğu 1954 tarihinden bu yana; mesleğin kamu yararına gelişimi, mimarlığın, yapılı çevrenin ve toplumsal kültürün üretiminde asli bir öğe olduğunun toplumun tüm kesimleri tarafından benimsenmesi, kamusal politikaların her düzeyinde nitelikli mimarlığın hedeflenmesi, kentlerin ve çevrenin kimlikli, planlı ve sağlıklı gelişmesi amacıyla; “toplum hizmetinde mimarlık” anlayışı ile çalışmalarını yürütmektedir. Mimarlar Odası Konya Şubesi olarak geride bıraktığımız 17.Dönemde pandemiye rağmen mesleğimiz ve meslektaşlarımızın sorunlarını her ortamda dile getirdik. Yeni dönemimizde de yönetim kurulu üyelerimizle şehrimiz ve meslektaşlarımız için çalışmalarımızı artırarak devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

korunmaz-2.jpeg

Gerçekleştirilen toplantıda 17.Dönemde Yönetim Kurulu'nda görev alan Ali Babaoğlu, Gökhan Becerik, Dilara Aytürk Tulukçu, Serdar Yalman’a Başkan Korumaz hizmetlerinden ötürü plaket takdim etti. Mimarlar Odası Konya Şubesinde görev dağılımı şu şekilde oldu; Başkan S. Armağan Güleç Korumaz, Başkan Yardımcısı Ahmet Övet, sekreter Üye Mahmut Koçkuzu, Sayman Muhammet Şerif Öncü, Yönetim Kurulu Üyeleri, M.Feyza Yarar,Cüneyt İnan, Erhan Öncan. Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Çelik, Aliye Temizci, Hilal Şahin, Seda Karakurt, Hatice Çetin, Nusret İlimler, Selman Ersöz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.