KOSKİ çalışanlarına Kişisel Gelişim Eğitimi verildi

KOSKİ çalışanlarına Kişisel Gelişim Eğitimi verildi
Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü çalışanların kişisel gelişimine katkı sunmak amacıyla Hizmet İçi Eğitim Programı düzenledi.

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, daha güçlü bir kurum kültürü oluşturmak ve vatandaşla doğrudan iletişim halinde görev yapan çalışanların kişisel gelişimine katkı sunmak amacıyla Hizmet İçi Eğitim Programı düzenledi.

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, çalışanların kişisel gelişimine katkı sunmak amacıyla hizmet içi eğitimlerine devam ediyor.

“Temel İletişim ve Etkili İletişim”, “Kamu Hizmeti Anlayışında Vatandaş Memnuniyeti” başlıklarında verilen eğitimler iki grup halinde gerçekleşti. Konya Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen eğitimler kapsamında vatandaşlar ve abonelerle doğrudan iletişim halinde olan çalışanlara; beden dili, kurumsal imaj, çözüm ve memnuniyet odaklı düşünüp sağlıklı ve etkin iletişim kurabilme yöntemleri anlatıldı.

Katılımcılar ve eğitimci arasında karşılıklı uygulama ve diyaloglara yer verilen eğitimler bundan sonra da devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.