KOSKİ Tiyatro Ekibi  Su Tasarrufunu Anlattı

KOSKİ Tiyatro Ekibi  Su Tasarrufunu Anlattı
Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Enerji Tasarrufu Haftası dolayısıyla Konya Valiliği Göç İdaresi İl Müdürlüğü işbirliğinde su tasarrufu temalı bir tiyatro oyununu sergiledi.

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Enerji Tasarrufu Haftası dolayısıyla Konya Valiliği Göç İdaresi İl Müdürlüğü işbirliğinde su tasarrufu temalı bir tiyatro oyununu sergiledi. Konya’da yaşayan göçmenlerin işlem yaptırmak için gelip, bekleme salonunda beklediği sırada başlayan sürpriz oyun büyük bir ilgiyle izlendi. 

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, çocuklarda tasarruf bilinci kazandırmaya yönelik Konya Valiliği Göç İdaresi İl Müdürlüğü hizmet binasında su tasarrufu temalı bir tiyatro oyunu hazırladı.

su2.jpg

 Enerji Tasarrufu Haftası dolayasıyla KOSKİ Genel Müdürlüğü ve Göç İdaresi Konya İl Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen sürpriz tiyatro oyununda KOSKİ tiyatro ekibi oyuncuları, Konya’da yaşayan göçmenlere su tasarrufu yapılmaması durumunda bir bardak su için insanların tüm değerli eşyalarını satmak zorunda kalabileceğini ve su olmadan hayatın olamayacağını çocukların anlayabileceği bir dille anlattı.

Tiyatro oyununun başkarakterleri Damla ve Profesör Can, Göç İdaresi İl Müdürlüğü’ne işlem yaptırmak için gelip, bekleme salonunda bekleyen göçmenlerin izleyici olduğu etkinlikte suyun israf edilmemesi ve tüm enerji kaynaklarının dikkatli kullanılması gerektiğini vurguladı.

su3.jpg

Pandemi kurallarına riayet edilerek yapılan program, Göç İdaresi Konya İl Müdürü Zeki Afşin Buzcu’nun yaptığı teşekkür konuşması ile son buldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.