KOTO Başkanı Özdağ:

KOTO Başkanı Özdağ:
"Son 2 haftadır ekonomi alanında gelen haberleri üst üste koyduğumuzda ekonominin iyiye gittiği görülmektedir"

KOCAELİ (AA) - Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Başkanı Murat Özdağ, son 2 haftadır ekonomi alanında gelen haberleri üst üste koyduklarında ekonominin iyiye gittiğinin görüldüğünü bildirdi.
Özdağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, ticaretin önündeki hız kesici rampaların güç ve görüş birliği yapılarak aşılabileceğini belirtti.
Son iki haftadır ekonomi alanında sevindirici haberler aldıklarını vurgulayan Özdağ, şunları söyledi:
"Büyümenin beklentilerin üzerinde gerçekleşmesi, ihracat rakamlarında meydana gelen artış, enflasyonun son 7 aylık dönemin en düşük seviyesine gerilemesi, uluslararası yatırımlarda görünen artış ve Kocaeli esnaf ve tüccarının her zamanki gibi vergi tahsilat oranında sergilediği yüzde 93’lük performans. Son 2 haftadır ekonomi alanında gelen haberleri üst üste koyduğumuzda ekonominin iyiye gittiği görülmektedir."
Özdağ, bu başarıların en önemli kaynağının iş adamları olduğuna işaret ederek, bu koşulların ortaya çıkması için her türlü fedakarlığı yaptıklarını ve yaşadıkları sorunları dile getirmenin en tabii hakları olduğunu kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.