Köyde yaşayan ihtiyaç sahibi çocuklar için kermes

Köyde yaşayan ihtiyaç sahibi çocuklar için kermes
ÇANKIRI (AA) - Türk Büro-Sen Çankırı Kadın Kolları üyeleri tarafından düzenlenen kermesten elde edilen gelirin ihtiyaç sahibi çocuklar için harcanacağı...

ÇANKIRI (AA) - Türk Büro-Sen Çankırı Kadın Kolları üyeleri tarafından düzenlenen kermesten elde edilen gelirin ihtiyaç sahibi çocuklar için harcanacağı belirtildi.

Kadın Kolları üyeleri tarafından hazırlanan ürünler, Çankırı Defterdarlık binası yanında düzenlenen kermeste satışa sunuldu.

Türk Büro Sen Çankırı Kadın Kolları Başkanı Betül Ayhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, böyle bir kermesi açmaktan büyük mutluluk duyduğunu kaydetti.

Tamamen çalışan kadınlar tarafından kermesin organize edildiğini aktaran Ayhan, "Çalışan bayanlarımız olarak gece gündüz 3 haftadır hazırlıklar için uğraşıyoruz. Burada yediğiniz her şey çalışan kadınların emekleri. Yönetimimiz, kadın kolları üyelerimiz yani hepimiz gece yarılarına kadar çalışıp, mantılar ve diğer yiyecekleri yaptık." dedi.

Kermesin ihtiyaç sahibi çocuklar için düzenlendiğini dile getiren Ayhan, "Kermesimizi, ihtiyaç sahibi çocuklarımız için düzenledik. Köy okullarını ziyaret edip, ihtiyaç sahiplerine, kıyafet, ayakkabı ve kırtasiye yardımında bulunacağız. Gelirimize göre çocuk yuvalarını ziyaret edip, onlara yardım edeceğiz." diye konuştu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'ndan sonra yardımlarına başlayacaklarını ifade eden Ayhan, tüm çocukların bayramını kutladı.

Ayhan, kermesin 1 gün süreceğini dile getirdi.

Köyde yaşayan ihtiyaç sahibi çocuklar için kermes

Köyde yaşayan ihtiyaç sahibi çocuklar için kermes

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.