Koyuncu Grup çocukların eğitimine destek vermeye devam ediyor

Koyuncu Grup çocukların eğitimine destek vermeye devam ediyor
Koyuncu Grup, Beyhekim Mahallesi’nde bulunan Konya Selçuklu Toki Anaokulu ve İlkokulu’nun zeka sınıflarının yenilenmesine destek oldu.

Sosyal sorumluluk projeleriyle adından sıkça söz ettiren Koyuncu Grup, yeni bir projeye daha imza atarak, Beyhekim Mahallesi’nde bulunan Konya Selçuklu Toki Anaokulu ve İlkokulu’nun zeka sınıflarının yenilenmesine destek oldu.

koyuncu-2.jpeg

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Koyuncu Grup Kurumsal İletişim Yetkilisi Alper Bakım şunları söyledi: “Yıllardır ‘Çocuklarımız Geleceğimizdir’ mottosuyla eğitime ve çocuklarımızın kişisel gelişimlerine katkı sağlayamaya çalışıyoruz. Bu yıl da hayırseverliği ile anılan kurucumuz Refik Koyuncu ve kıymetli eşleri Saime Koyuncu’nun isimlerini yaşatacağımız bir proje gerçekleştirmek istedik. Selçuklu Toki Anaokulu ve İlkokulu’nun zeka sınıflarının yenilenmesine yönelik gelen talebi memnuniyetle karşıladık. Çocuklarımızın mutluluklarına şahit olmak bizi her zaman motive ediyor. Koyuncu Grup olarak ilerleyen günlerde farklı projelerle yine eğitime desteğimiz devam edecek. Bu projeyi hayata geçirmemize vesile olan ve değerli katkılarını esirgemeyen Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, okulumuzun kıymetli yönetici ve öğretmenlerine şükranlarımızı sunuyoruz.”

koyuncu-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.